Face primer van Max & More

15:00:00

Ik heb onlangs deze face primer bij de action gekocht. Deze primer is supergoedkoop en werkt verrassend goed. Bij de action verkopen  ze 3 verschillende soorten primers. Zelf heb ik de witte versie die de huid doet oplichten en zorgt dat je huid een egale basis vormt voor de rest van je make-up. Deze primer zou geschikt moeten zijn voor alle huidtypes. Lees verder voor mijn review

De primer werkt met een duwpompje wat het heel hygiënisch maakt en zo kan je het product ook goed doseren. Zelf gebruik ik een ander half pompje om mijn volledige gezicht te bedekken.

Hier staat hoe je de primer moet gebruiken. De primer breng je aan na je dagcrème en zonnecrème. Je moer de primer goed schudden voor gebruik en dan de primer 10 tot 15 minuten laten in werken. Dit is een echte must ander werkt hij gewoon niet. 

Dit zijn de ingrediënten van de primer. Mij zegt het niet veel maar mocht je ze willen weten dan kan je ze hier zien.

Zo ziet de primer er uit op mijn hand. Hij is vrij stevig van formule maar hij smeert heel makkelijk uit. Ook laat hij geen witte waas na.  Wat mij wel meteen opviel is de sterke geur die dit product heeft. Ik kan het niet goed beschrijven maar ik vind hem heel erg onaangenaam. Gelukkig verdwijnt de geur na een tijdje maar aangenaam is het niet. 

Als je het product eenmaal 10 tot 15 minuten hebt laten zitten dan kan je je andere make-up aanbrengen. Het product voor een egalere basis voor mijn make-up. Ik kan mijn foundation makkelijker aanbrengen en hij blend makkelijker uit. Maar van het oplichtend effect zie ik niet veel terug. 

Het product zorgt ervoor dat je make-up de hele dag goed blijft zitten. Ik heb het in de week zelfs voor 16 uur opgehad en mijn make-up zat 's avonds nog goed. Het product overleeft zelfs lichte regen en zweet. 

Een groot nadeel van het product is dat het heel plakkerig aanvoelt op je huid. Zelfs na een paar uur plakt het nog. Dit is wel vervelend maar dit zorgt er wel voor dat je make-up zo lang blijft zitten. Het product zorgt er ook voor dat mijn kwast sneller gewassen moet worden omdat deze ook plakkerig wordt. 

En een ander nadeel is dat je er puistjes van kunt krijgen. Ik merkte bij mijzelf dat ik na een paar keer dit product te gebruiken puistjes kreeg. En het enigste wat dit kan verklaren is het gebruik van deze primer. 

In het algemeen ben ik fan van deze primer, hij werkt super goed en is heel goedkoop. Maar het heeft een onaangename geur, die gelukkig snel vervaagd. Ook laat hij een plakkerig gevoel na die lang blijft en ook kreeg ik er puistjes door. Door de nadelen zou ik hem enkel gebruiken op de dagen dat mijn make-up echt lang goed moet blijven zitten. 

Bij de action vind je nu 3 verschillende primers; de witte versie, de groene en een paarse. Al deze primers kosten €1,99. 

Gebruik je zelf  primers? 

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me