Herfst mode musthaves: truien

06:00:00

Het is weer koud buiten en ik heb weer wat leuke herfst items nodig. Ik heb veel leuke spullen gezien en deze wou ik dan hier even delen. De meeste komen van Light in the box of van amazon. Ik koop regelmatig via beide websites en ben tevreden over de service en aanbod. 

Herfst pull - €14,97

Deze sweater is een leuke ruime pull, die nog vrij stylish is. De pull is een zwarte kleur die daarom overal bijpast. Ik denk dat zo'n simpele zwarte trui een musthave in je kleerkast is. 


Beige Trench Coat - €37,99

Voor mij zegt niets herfst als een beige trenchcoat. Ik vind dit er zo mooi uitzien! Ik denk dat mijn liefde voor de trenchcoat komt van Burberry die trenchcoat iconisch heeft gemaakt. Maar burberry heeft nogal een hoog prijskaartje dus daarom deze budget alternatief. 

 Burberry trenchcoat 
Een simpele mooie trui kan in de herfst ook niet ontbreken. Ik heb hier geopteerd voor een leuke, warme trui in het zwart met een ster. Deze trui komt nog in andere kleuren zoals wit, ook deze vind ik supermooi. Trui met leuke print -  €18,99 

Deze trui vind ik super mooi en ook een must voor je kleerkast. De print maakt de trui net wat specialer. Dit soort vesten kan je met alles combineren en daarom vind ik deze zo leuk. 


Simpele zwarte pull - €9,49 

Nog een leuke zwarte pull, dit keer met de print 'I woke up like this'. Een leuke pull met een leuke print. Deze trui is nu in aanbieding met een korting van 90%, hij koste origineel € 94,91. 


Beige trui met kraag - €31,41 

Hier heb ik nog een beige gehaakte trui met een zwarte kraag. Dit is een leuke, vrouwelijke trui waar de kraag een leuke detail is. Deze trui is wel (momenteel) alleen nog beschikbaar in grotere maten. 
Hier heb ik een trui die in 4 verschillende kleuren komt. De trui heeft een zwarte kraag en een leuke print op de schouders. Ik vind dit mooie truien en ik zou ze graag in alle kleuren willen hebben. Dit brengt wat kleur in mijn garderobe. 

Kleurrijk vest - €18,04  

Nog een kleurrijk vest, dit is een echte eyecatcher. Dit zou ik dan combineren met een neutraal topje eronder. 

Zoals je ziet ben ik fan van kleren die neutraal zijn en combineerbaar zijn met veel verschillende kledingstukken. Ook leuke prints of grappige teksten vind ik leuk. 

Vond je dit bericht leuk? Zou je meer van deze artikelen willen zien op mijn blog? Laat het me zeker even weten via de reacties.

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me