Mijn volledige lippenstiften collectie

15:00:00


Ik laat jullie vandaag mijn volledige lippenstiften stash zien. Ik heb in totaal 55 lippenstiften van veel verschillenden merken. Lippenstift is na nagellak mijn favoriete soort make-up. Klik verder als je mijn collectie wilt zien. 

Om het overzichtelijk te houden laat ik jullie  mijn lippenstiften merk per merk zien.
Het eerste merk is essence. Ik ben verbaasd dat ik maar zo weinig lippenstiften van dit merk heb. Daar moet is aan gedaan worden :). Nu even terug naar de lippenstiften die ik wel heb: vanboven zie je mijn xxxl-shine lipgloss. Daaronder zie je 05 cool nude, 13 love me en 04 on the catwalk.


Dit zijn al mijn Sleek lipproducten. Links zie je matte me brink pink (waar vrijdag een review van online komt) en rechts zie je barely there, papaya punch, heartbreaker en smother. 


Ik heb 2 lippenstiften van max make-up. Ook hiervan komt nog een review. 


 Dit zijn mijn lipglossjes van h&m, het zijn niet echt speciale lipglossjes.

Dit zijn mijn menow long lasting lipglossjes.  De bovenste kleur is nummer 13 en de onderste kleur is nummer 16. 

Dit zijn mijn NYC lipglossjes.


Dit zijn al mijn lippenstiften van rimmel. In het midden zijn er 3 apocalips lipglossjes in de kleur celestial, phenomenon en apocaliptic. Links zie je 107 van de Kate Moss lijn, boven candy en rechts een lippenstift van manhattan. 

Dit zijn mijn lippenstiften van the body shop van een oudere collectie. Deze zijn niet meer te koop maar het blijven fantastische lippenstiften en de verpakking ziet er super uit.  

Van Casuelle cosmetics heb ik 2 lipglossjes. 

Dit zijn mijn lippenstiften van yves rocher. Links zie je 14 framboise en rechts 12 rose poudré. 


Dit zijn al mijn catrice lippenstiften het zijn er 9. Dit is het merk waarvan ik de meeste lippenstiften van heb. Om eerlijk te zijn, ik wist niet dat ik er zoveel van had. Om het teveel zijn heb ik even een foto gemaakt van de naam van alle lippenstiften, die zie je hieronder. 

 Een aantal zijn niet echt duidelijk leesbaar dus die zal ik even benoemen. De links van onder is princes peach en de 2 rechts vanonder my red card en pinkerbell.

Deze 2 lippenstiften zijn van création lamis.

Dit zijn 2 lippenstiften waarvan ik er maar 1 van heb. Links zie je een hema lippenstift in nummer 13 en rechts zie je een lippenstift van dr. ricaud . 


Hier zie je 4 lippenstiften van Markwins International. 

Dit zijn 5 lipproducten van paris memories. Je ziet 3 lipglossjes met glitters en rechts een paars lippenstift. In het midden ziet een product waar 2 lip kleuren inzitten. 


En dan tenslotte heb ik nog deze 4 lipproducten waarvan ik het merk niet van weet. Het zijn vooral producten die glitters afgeven.

Dit is mijn volledige lippenstash collectie. Hebben jullie veel lip producten? Ik ben wel benieuwd naar jullie favoriete make-up merk. 

Zijn er producten van waar je een review van wilt zien dan moet je maar even in de reacties laten weten.

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me