Mijn youtubekanaal: rosalie all things beauty is online!

15:00:00Ik ben een youtube kanaal begonnen dat bij mijn blog hoort! Het kanaal gaat een aanvulling zijn op mijn blog als ik bv iets wil doen wat ik beter op video vind dan zal ik dat nu in het vervolg kunnen doen. Zo zal je daar vanaf nu shoplogs zien, beauty tutorials, recepten, tags en veel meer.

De naam van mijn youtube kanaal is Rosalie All Things Beauty en als je hier klikt kom je er op uit! Er staat momenteel 1 video op namelijk een whats in my bag video. De video zie je ook hierboven. Ik zou het super vinden als jullie deze video zouden bekijken en ook eventueel je te abonneren op mijn youtubekanaal.

Ik vind het super spannend en leuk om te doen dus er zullen geregeld video's op mijn kanaal verschijnen vanaf nu. Momenteel werk ik wel niet met een vaste upload datum.

Zijn er dingen die je misschien zou willen zien op mijn youtube kanaal?

Spannend!

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me