New in: Sleek, real techniques en andere merken

15:18:00

Ik heb onlangs weer verschillende dingen besteld bij Amazon en light in the box. Ik laat jullie vandaag de spullen zien die ik gekocht heb. Het zijn spullen die in mijn make-up stash ontbraken en die ik nodig vond. 

Als eerste heb ik dit 15 kleur contour palette gekocht bij Light in the box. Dit palette bestaat uit 15 créme kleuren die gaan van heel lichte nude kleuren tot echt donkere kleuren. Ideaal om te coutouren en ook zit er een highlighter (met glitters) in en een groene en een roze kleur in. Dit is ideaal om oneffen heden weg te werken, gaande van wallen tot roodheden en puisten. 

Het palette kost €3,79.  

Als volgende heb ik het real techniques starter kit gekocht. Dit is een set met 5 kwasten voor de ogen en het bevat ook een staander zo kan je de kwasten makkelijk neerzetten om je make-up te doen. 

Ik heb op verschillende sites gekeken waar deze het goedkoopst waren. Ik kwam uit bij amazon en daar heb ik ze dan ook gekocht. 

Zo ziet de staander er uit. 

Daarnaast heb ik het sleek face form palette gekocht. Dit palette is ideaal om je gezicht te shapen. Het palette bestaat uit een bronzer, blush en highlighter. Ik heb wel verschillende producten om te shapen van verschillende merken maar ik wou dit palette ook hebben. Omdat dit product heel goed zou zijn zijn, de blush in dit palette is het rose gold blush van sleek. Een van de meest populaire blushes van sleek. 

Dit palette heb ik ook gekocht bij amazon en hij koste daar €14,99. Als je deze site in de gaten houd dan zie je om de zoveel tijd een korting. Ik heb deze ook met korting gekocht en ik kocht hem voor €12,99.

Zo ziet het palette eruit. 

Als laatste kost ik dit sundepil product om je haar mee te verwijderen. Dit zijn van die pads waarmee je dan draaiende bewegingen maakt om je haar te verwijderen. Dit is een dupe van de kristal pads. Maar omdat ik reviews gezien heb waarbij deze pad niet bij iedereen werken wou ik deze eerst testen of ze bij mij werkten. Op de foto hieronder zie je hoe het product er uit ziet. 

Dit zit erin het kit, je hebt een grote en een kleine pad. En papier om je haar mee te verwijderen. Ik heb deze al geprobeerd en ze zijn verschrikkelijk! De pads komen constant van de pads af en het werkt gewoon niet. De kleine doet niets het doet me  alleen maar pijn. Het is juist scheurpapier. De grootte verwijdert geen haren maar het scrubt mijn benen wel goed. Dus daarvoor kan ik het wel blijven gebruiken. 


Dit zijn alle producten die ik gekocht heb. Van alle make-up spullen zullen in de loop van de tijd reviews van op mijn blog komen. 

Wat vinden jullie van mijn gekochte spullen? 

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me