Serie tag

15:00:00


FF_SerieTag_gossipgirl_revenge_thevampirediaries_prettylittleliars_02


Wie mij al langer volgt weet vast wel dat ik onwijs veel van series houd! Het zal dus niet als een verrassing komen dat ik deze tag met veel plezier in heb gevuld. Het fijne aan series kijken vind ik dat een aflevering makkelijker in te passen is in een druk schema dan een hele film. Daarnaast zijn er gewoon veel leuke series om te volgen. En wat is er nou fijner om met dit koude weer zo nu en dan lekker onder een dekentje te kruipen en een serie op te zetten?
Wat was de eerste serie die je volgde?
Gilmore girls! Van deze serie zonden ze vroeger elke ochtend een aflevering uit op tv en ik en mijn zus probeerden dan elke dag vroeg op te staan zodat we naar Gilmore girls kon kijken. Ik heb nadien de volledig serie gekocht en nogmaals gekeken gewoon omdat ik het zo'n goede serie vind. Ik blijf dit een van de betere series vinden ook omwille van de sentimentele waarde. 

Gilmore Girls (2000) Poster
Wat is je favoriete serie ooit?
Oeh, dat is moeillijk... Ik heb meerdere favorieten waaronder ook Gilmore Girls maar mijn favoriete serie ooit is Gossip Girl. Ik vond dit een super serie waar ik elke week vol verwachting uit keek naar de volgende aflevering. Ook het mysterie van wie Gossip Girl was maakte het super leuk.  En natuurlijk de cast die er altijd super uit zag met hun mooie outifts, make-up looks en kapsel was de moeite! 
FF_SerieTag_gossipgirl_revenge_thevampirediaries_prettylittleliars_02
Wat is je favoriete koppel uit een tv serie?
Lilly en Marshall uit How I Met Your Mother. Zij zijn het perfecte koppel, ze zijn zo goed op elkaar afgestemd en ze zijn grappig. 
Met welk personage zou je wel eens op date willen?
Nate Archibald van Gossip Girl :)
Welke serie(s) volg je op dit moment?
Op dit moment kijk ik The Big Bang Theory, 2 Broke Girls en Bones. En ik ben op het moment Glee volledig aan het kijken. Dit doe ik het liefst, ik wacht niet graag elke week op een aflevering, of nog erger enkele maanden in het tussenseizoen. Dus ik kijk nu vooral series die gestopt zijn zo kan ik de serie aan 1 stuk kijken. 
Van welke afgelopen serie mogen ze nog een vervolg maken?
Aangezien ik vooral series kijk die gestopt zijn weet ik veel serie die van mij mogen verlengd worden. Zo zou van mij de series Happy Endings, Guys With Kids, Stalker en the Finder allemaal verlengd mogen worden.
 
Welke serie wil je nog graag zien?
Ik wil graag Suits gaan kijken, ik heb al enkele afleveringen gezien en ik ben fan! Ook raad iedereen mij aan om Pretty Little Liars te kijken, dus die staat ook nog om mijn watchlist! 
FF_SerieTag_gossipgirl_revenge_thevampirediaries_prettylittleliars_05
Heb je al eens een serie of enkele afleveringen herbekeken?
Ja, ik heb de serie Gilmore Girls al enkele keren volledig gezien! Ik zeg het nogmaals ik vind deze serie fantastisch, maar daarnaast heb ik geen enkele serie herbekeken. 
Welke serie heb je een tijdje gevolgd en daarna weer opgegeven?
Ik heb Glee tot het 4e seizoen gevolgd maar ik heb het toen opgegeven. Ik vond de serie niet echt leuk en ik skipte veel van de afleveringen. Maar ik ben er opnieuw aan begonnen en nu bevalt de serie mij meer. 
Met welk personage zou je wel van plaats willen ruilen?
Ik zou willen ruilen met Veronica Mars uit Veronica Mars. Veronica is een privé detective en lost verschillende zaken op. Het lijkt mij super leuk om eens een privé detective te zijn. Wel heeft ze een heel erg gecompliceerd leven maar toch zou ik wel even met haar van plaats willen ruilen. 
Dit was de serie tag, ik vond het super leuk om in te vullen! Voel je vrij om deze tag over te nemen. 
Welke series zou ik volgens jullie eens moeten kijken? 
Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me