Sleek face form in fair: review en swatches

15:28:00

Zoals je ondertussen misschien wel weet ben ik super fan van het merk sleek. En daarom moest ik ook het face form palette van sleek hebben. Ik heb hem dan onlangs gekocht en vandaag review ik hem. 


Hier zie je meer informatie van het palette. Zo zie je dat het palette bestaat uit een matte bronzer, blush en een highlighter. Ook zie je hoe je het palette kunt gebruiken om je gezicht te shapen, je kan met dit palette je neus, kaaklijn en je jukbeenderen vormgeven. Hier zie je ook de ingrediënten.
 Je kan deze in meerdere versies kopen afhankelijk van je gezichtskleur. Ik heb de lichtste kleur gekocht: 372 fair. 


Zo ziet het palette er uit. Het heeft een mooie strakke vormgeving. Ik vind dit palette er zo mooi uitzien. Wel is dit palette kleiner dan de andere sleek paletten die ik heb. 

Bovenaan zie je mijn oogschaduwpalette van sleek en vanonder het face form palette. Het oogschaduw palette is een stuk groter dan het face form palette. 

Even ter vergelijking heb ik er een pen bijgelegd. Doordat het palette kleiner is past hij wel goed in mijn hand. 


Zo ziet het product er vanbinnen uit, de drie kleuren langs elkaar in de volgorde dat je het aanbrengt. Je hebt er ook een grote spiegel erbij en dit maakt het product super handig in gebruik.  Je kan dit product dan makkelijk in je hand houden en de spiegel kan je dan gebruiken om je make-up mee aan te brengen. 

Zo ziet het product er van dichtbij uit, je ziet dat de producten een leuk golvend patroon heeft.  Je ziet hier duidelijk dat de bronzer matte is. De blush in dit palette (en ook in de kleurversie light) is rose gold, een van de populaireste blush van sleek. 

Zo ziet het product er uit op mijn arm. Wat een pigmentatie! Dit is met een paar keer over mijn arm te gaan. Ik ben hier super blij mee, ik wist dat dit product goed was maar deze pigmentatie had ik niet verwacht. 

Zo ziet het product er uit in het licht, zo zie je de glitters in de highlighter en de blush. Ook zie je dat de kleuren sterk gepigmenteerd zijn 

Hier heb ik niets op mijn gezicht. 

Hier heb ik het product op. De bronzer en de highlighter zijn duidelijk zichtbaar. De blush zie je op de foto niet echt duidelijk maar in het echt zie je dit heel duidelijk. 

Ik ben echt fan van dit product, het is super gepigmenteerd en dit had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Ik had al meteen een streep bronzer omdat ik teveel aangebracht hab. Als je het wilt gebruiken breng dan een klein beetje aan, je kan het makkelijk opbouwen. 

Het brengt super makkelijk aan en is goed zichtbaar, nog veel beter dan op de foto. Het ziet er super uit. Ik ben grote fan van dit product en raad hem zeker aan! 

Dit palette heb ik  gekocht bij amazon en hij koste daar €14,99. Als je deze site in de gaten houd dan zie je om de zoveel tijd een korting. Ik heb deze ook met korting gekocht en ik kocht hem voor €12,99. 

Ben je fan van het merk sleek? 

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me