Sleek: party pink lipgloss review en swatches

15:00:00


Ik heb weer een review van een sleek product! Het blijft een van mijn favoriete merken :). Dit keer review ik deze matte me party pink lipgloss. Klik verder voor de review en swatches van deze lipgloss. 


Zo ziet de verpakking van de lipgloss eruit. De lipgloss zit in een doorzichtig verpakking met een matte dop. Ik vind dit er heel mooi uitzien en het omhulsel is ook van degelijke kwaliteit.  


Zo ziet de lipgloss er uit op mijn arm. Hier is de gloss nog niet uitgedroogd maar je ziet wel duidelijk de kleur. Het is een fel roze kleur die een koele ondertoon heeft. Ik heb deze lipgloss maar 10 minuten op mijn arm laten zitten en ik kreeg hem bijna niet van mijn arm geboend. Ik heb lang met een make-up doekje gewreven en ik kreeg hem nog niet volledig weg. Dus op mijn armen blijft hij lang zitten en op mijn lippen? Zo ziet de lipstick eruit in de zon, het is een mooie opvallende roze kleur. 
De lipstick brengt makkelijk aan en droogt snel op. Tijdens het drogen voelt hij licht plakkerig aan maar als hij volledig gedroogd is dat gevoel weg. 


 Zo ziet mijn lippen eruit in het normale licht, hier zie je duidelijk de koelere ondertoon. Hij is nog steeds fel roze maar nu koeler dan hiervoor. Wat je nu ook duidelijk op deze foto ziet zijn de velletjes van mijn lippen. De lipgloss accentueert de velletjes op de lippen. Dat is wel een nadeel.

De lipgloss blijft redelijk lang op mijn lippen zitten. Drinken en eten overleeft hij, als het niet te vettig is. Dit is zeker een groot plus van deze lipgloss, hij blijft echt lang zitten!

Ik ben echt fan van deze lipgloss, hij heeft een mooie kleur, brengt makkelijk aan en blijft lang zitten. Een nadeel is wel dat hij velletjes op mijn lippen accentueert. Ik zou zelf nog meer van deze lipglossen kopen.

De lipgloss kost €6,99.

Wat vinden jullie van de make-up van sleek?

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me