6 lipsticks die ideaal voor de herfst zijn

15:00:00

Ik heb verschillende lipsticks die ik in bepaalde seizoenen liever draag dan in andere seizoenen. Zo heb ik verschillende lipsticks die ik het liefst in de herfst draag en de rest van het jaar laat ik ze wat liggen. De lipsticks zijn in kleuren die ik het meest draagbaar vind in de herfst. Klik verder om te zien welke lipsticks deze zijn.

Dit zijn de 6 verschillende lipsticks. Het zijn lipsticks van 5 verschillende merken. Van links naar rechts zie je sleek, dr. ricaud, essence, hema, rimmel en nog een van essence. 

Hier zie je al de kleuren van de lipsticks. Je ziet links 2 paarse kleuren, in het midden 2 bruin/nude tinten en rechts 2 rode kleuren. Dit is heel toevallig zo, ik heb mijn favoriete herfst kleuren uit mijn stash gepakt en dat waren deze kleuren. 

Van links naar rechts zie je:


04 On the catwalk - Essence
107 Kate Moss - Rimmel
07 cool nude - Essence
Beige rosé - Dr Ricaud
13 - Hema
Smother - Sleek

Hier zie je swatches van alle lipsticks. De 3 linkse lipsticks zijn lipsticks die ik het hele jaar rond draag, maar vooral in de herfst doe ik deze het vaakst op. De rechtse 3 zijn kleuren die ik enkel in de herfst draag. Paars vind ik een leuke kleur voor de herfst maar voor de andere seizoenen vind ik dit niet zo mooi. 

Hier zie je dat de Kate Moss lipstick de enigste lipstick is met een semi matte finish. Alle andere lipsticks hebben een creamy finish. 

Aangezien ik toevallig 2 kleuren per categorie heb, ga ik ze even kleur per kleur laten zien. 

Links zie je 04 on the catwalk en rechts 107 Kate Moss. Beide zijn rode lipsticks met een blauwe ondertoon, alleen de rechtse is feller en donkerder van kleur.  De linkse komt niet goed over hier maar in het echt is hij iets feller van kleur. Beide lipsticks heb ik al eens uitvoerig gereviewd, de review van de essence lipstick vind je hier en die van de Kate Moss hier

Hier vind je mijn bruin/nude tinten. Links is 05 cool nude, deze kleur heb ik dit jaar pas gekocht maar hij is momenteel mijn favoriete lipstick. Rechts zie je de lipstick van dr. Ricaud, dit is een mooie bruine kleur. Beide lipstick hebben voor mij een my lips but better kleurtje.

De lipstick van essence heb ik ook gereviewd, de review hiervan vind je hier

Dit zijn mijn 2 paarse herfst lipsticks. Die van de hema is paars-bruin en die van sleek is paars-rood. Die van sleek is daardoor iets feller van kleur en die van hema is daardoor draagbaarder. 

Beide lipsticks vind ik super mooi, maar voor mij persoonlijk is dit echt een herfst kleur. Ik zou dit niet snel dragen in de lente of in de zomer. Wel zijn beide lipsticks super mooi. De lipstick van hema heb ik uitvoerig gereviewd en die review vind je hier

Dit zijn mijn herfst kleuren, die ik de komende maanden voornamelijk zal gaan dragen. Allen zijn heel erg gepigmenteerd en zijn fijn in gebruik. 

Wat zijn lipsticks die je vooral in de herfst draagt? 

Rosalie
X

You Might Also Like

3 reacties

 1. Wat is die kate moss lipstick zo mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind die van HEMA er echt vet uit zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die Sleek lipstick is prachtig, 1 van mijn favoriete kleuren voor in de herfst!
  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me