Aussie Repair miracle haarlijn

15:33:00

De mensen die mij volgen op instagram zullen het mischien al gezien hebben. Ik heb onlangs deze leuke aussie miracle repair lijn gewonnen. Ik heb deze nu een tijdje kunnen testen en wil mijn bevindingen met jullie delen. 

Voor mij was het de eerste keer dat ik een product van aussie heb getest en ik was wel vrij benieuwd naar de werking van de producten. Ik heb producten van de miracle repair hair lijn is, dit is een lijn die speciaal bedoelt is voor 'naughty' hair. Met dit wordt gewoon bedoeld moeilijk haar. Zelf heb ik haar dat heel snel begint te klitten en daarom ook moeillijk door kambaar.

Zo zien de producten er uit. Ik vind ze er heel mooi/ clean uitzien. 

Aussie repair miracle shampoo - €6,99 


De shampoo en de conditioner bevatten allebei australian macadamia noten olie, jojoba zaad olie en advocaat olie. Al deze olies zouden heel goed voor je haar moeten zijn, ze zijn namelijk heel erg voedend. 

De shampoo bevat 300 ml en met dit kom je even toe omdat hij redelijk zuinig in gebruik is. Je neemt een beetje en het schuimt heel goed. Ik weet dat het schuimen geen invloed op de netheid heeft maar ik vind het wel leuk als ze het doen, naar mijn gevoel is het dan schoner. 

De shampoo heeft ook een heel handige dop die je moet indrukken zodat je heel makkelijk kunt doseren. 

De aussie haar filosofie: Er is meer in het leven behalve haar maar het is een goede plaats om mee te beginnen. Dit is een heel leuke slogan. 

Als je goed kijkt zie je ook bij de gebruiksaanwijzing de volgdende zin: ' Masseer de shampoo grondig in op de hoofdhuid en de wortels. Spoel uit en herhaal (afhankelijk van hoe stout je bent geweest). '
Dit zijn leuke details die op de flesjes staan en het product ook extra leuk maakt. 

De shampoo zou je droge, beschadigde haar omvormen tot handelbare en glanzende lokken. Zelf heb ik haar dat snel klit en dit is dan ook het enigste wat ik heb kunnen testen. 

Aussie repair miracle conditioner - €6,99 

De conditioner bevat dezelfde 3 oliën als de shampoo. En heeft dan ook dezelfde voedende werking. De conditioner bevat 250 ml en met dit kom je even toe omdat hij ook heel zuinig in gebruik is. 


Ook hier hebben ze er iets grappig bij gezet: Aussie has got your back, or rather your hair. Deze details maken het leuk!


Aussie 3 minute miracle reconstruction deep conditioner - €8,99 

Dan het 3 minute miracle reconstruction deep conditioner, deze bevat Austalian Balm mint extract en zou gespleten haarpuntjes en ruwe delen verhelpen. 

Deze conditioner moet je 1 tot 3 minuten laten inwerken afhankelijk van hoeveel verzorging je haar nodig heeft. 


Ik heb al deze producten uitvoering getest en het eerste wat mij opviel is de lekkere geur die deze producten hebben. De shampoo en de conditioner ruiken hetzelfde, het is een heel bloemige geur. En de 3 minute conditioner ruikt ook bloemig maar een stuk frisser. 

Nadat ik mijn haar gewassen had met de shampoo en met de conditioner heb ik gemerkt dat mijn haar veel makkelijker kambaar was en het voelde heel zacht aan. Ook toen ik het 3 minute conditioner gebruikte merkte ik dat mijn haar zachter aanvoelde en iets makkelijker door kambaar was. 

Ik ben iets meer fan van de conditioner dan van de 3 minute miracle conditioner omdat deze meer doet voor mijn haar. Ik heb zelf geen gespleten haar punten of ruwe deeltjes in mijn haar, dus de 3 minute miracle conditioner kon mijn haar daar niet mee helpen. Ik geloof trouwens ook niet dat het daar iets aan kan doen. Ik heb altijd gehoord dat als je gespleten haarpunten hebt, je deze beter kunt laten wegknippen voordat je haar verder gaat splijten.  

Ik had altijd veel goeds gehoort van deze 3 minute conditioners van Aussie maar ik moet zeggen deze heeft mij toch wel teleurgesteld. Ik vind hem jammer genoeg geen €8,99 waard. 

In het algemeen ben ik tevreden over de werking van deze producten. En ik zou ze zeker aanraden. Alleen over de 3 minute conditioner ben ik niet overtuigd, maar dit komt ook omdat mijn haar niet het doelgroep is voor deze conditioner. 

De producten van Aussie zijn te koop in de kruidvat van Nederland (in België niet) maar je kan ze ook kopen via bol.com. 

Wat vinden jullie van het merk Aussie? Zou jij deze producten kopen? 

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me