Avond skincare producten

15:30:00

Vandaag laat ik jullie mijn producten zien die ik 's avonds gebruik. Dit zijn mijn avond skincare producten, dit zijn zowel make-up verwijderen producten en gezichts verzorgende producten. Lees verder om te zien welke producten ik allemaal gebruik. Om mijn make-up af te halen begin ik met deze oog make-up remover pads van kruidvat. Deze zijn op basis van lotion. Ik gebruik deze specifiek om mijn waterproof mascara af te halen, maar ik gebruik deze ook om wat van mijn andere make-up af te halen. Zoals oogschaduw maar ook wat van mijn foundation. Ik gebruik een twee pads voor mijn ogen, ik maak gelijkertijd mijn beide ogen proper. En dan gebruik ik nadien deze pads, om wat van de rest van mijn make-up te verwijderen. 

Voor mijn oog make-up werkt het super goed, vooral voor mijn waterproof spullen. Wel reageert mijn huid gevoelig op dit product, mijn huid rond mijn ogen voelt wat prikkelig aan na gebruik. 

Ze hebben deze ook met olie en deze ga ik eens halen omdat ik denk dat deze beter zouden werken bij mijn gezicht. 


Na de pads gebruik ik deze pur bleuet ontschminker. Deze is zonder paraben en parfum, omdat mijn huid daar wat gevoelig op reageert. Ik gebruik deze met wattenschijfjes en een was handje om zoveel mogelijk make-up te verwijderen. Maar hij verwijderd niet al mijn make-up en dit is een min punt van dit product.  


Omdat mijn make-up na de ontschminker niet volledig weg is gebruik ik nadien deze reinigingsgel van yves rocher. Deze gel zou de poriën goed moeten schoonmaken en daarom gebruik ik hem ook graag om al de laatste resten van make-up te verwijderen. Hij is hier niet voor bedoeld maar ik gebruik hem er toch voor. Deze is heel erg fijn in gebruik en mijn huid voelt echt schoon na gebruik.  


Om alle overgebleven producten van mijn gezicht te halen gebruik ik na het reinigingen van mijn gezicht met de drie producten, deze tonic van Nivea. Deze is al wat ouder maar hij werkt nog goed. Hij is ook bijna op. 


Dan gebruik ik na het volledig te reinigen van mijn gezicht deze nacht crème van essence, deze is geschikt voor normale tot gemengde huidtypes. Dit is een crème die je huid moet matte maken. En hij is heel fijn in gebruik en trekt snel in en doet je huid goed zacht voelen. 

Maar soms gebruik ik mijn salicylzuur crème, dit is de tube die je rechts op de bovenste afbeelding ziet. Deze is een crème die voorgeschreven is door mijn dokter. Crèmes met 1 of 2 %  salicyl zuur zijn goed voor je huid, het helpt je huid tegen puistjes, littekens en mee-eters.  Deze is crème met 2 % salicylzuur en 98% vaseline. Ik vind deze combinatie niet echt super leuk, vaseline is te vettig voor mijn huid. Mijn huid kan dit niet goed absorberen en dan blijft dan als het ware een paar uur op mijn huid liggen. Maar het verzorgt mijn huid wel goed. Maar door de vettigheid gebruik ik hem niet elke dag, dan krijg ik juist meer puistjes. 

Crèmes met salicylzuur kan je zo kopen bij bv paula's choice maar je kan dit net zoals ik deed bij de dokter vragen. 

Welke producten gebruik je dagelijks?

Rosalie
X

You Might Also Like

1 reacties

  1. Wat een leuke producten, zelf gebruik ik minder producten! Ik zweer ook bij micellair water om mij mee te ontsminken, mss is dit ook wat voor jouw?

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me