Christmas tag

15:30:00


Weet je dat het nog maar 37 dagen is eer het Kerstmis is? En aangezien ik al uitkijk naar Kerst vond ik het leuk om deze tag in te vullen. Deze tag staat, zoals de naam al doet vermoeden, volledig in het teken van kerstmis.


Wat is je favoriete kerstliedje? 
 Dat is zonder twijfel: All I want for Christmas is You - Mariah Carey . Het is een ouder liedje maar het blijft een fantastisch goed nummer.


Wat is je favoriete kerstfilm?
Mijn favoriete kerstfilm is 'Home Alone'. Dit is niet een typische kerst film, maar het is een traditie geworden om deze te kijken op kerstavond. Deze film kan je 100 keer kijken en hij blijft goed. Dit geld ook voor de tweede en de derde film. De vierde film daarin tegen is een teleurstelling, alles wat de vorige films goed maakt is verdwenen bij deze film.


Wat staat er bovenaan op jouw kerstverlanglijstje?

Ik zou graag een daglicht box en lamp willen.Dit zou er voor moeten zorgen dan mijn foto's altijd goed belicht zijn, ook in de herfst en winter met het druilerig weer.

Wat is je favoriete make-up look voor de kerst?

Ik hou mijn make-up graag neutraal voor kerst. Het moet niet te veel zijn, je bent onder familie. Wat kerst net heel leuk maakt.

Speel je liever buiten in de sneeuw, of geniet je binnen van een kop warme chocolademelk?

Ik vind het altijd leuk als we een witte kerst hebben. Maar echt spelen in de sneeuw is voor mij al lang geleden en dan doe je me tegenwoordig meer plezier met een warme choco. Ik heb trouwens een heel goed recept voor een goede warme choco, deze vind je  hier onderaan dit artikel.

Hoe ziet jouw ideale kerst eruit?

Samen gezellig met de familie samenzitten, samen lekker eten, babbelen en naar films kijken.Om het thuis extra gezellig te maken steken we overal kaarsjes aan, wat ik heel leuk vind. Meer moet het niet zijn voor mij.

Heb je een echte kerstboom of een neppe?

We hebben een neppe boom. Dit is even gezellig als een echte maar zonder al het werk.

Wat voor kleur ballen zitten er in de boom?

We hebben veel verschillende soorten kleuren en vormen ballen in de boom hangen. Hel mooiste vind ik de koper - zilveren ballen die wij hebben.

Wat is je favoriete kerstsnack?

Dat is zonder twijfel het dessert 'petit beurre taart'. Dit is een van mijn favoriete taarten. Dit is zo lekker, maar ook heel ongezond. En heel zoet.

En dit was de Christmas tag! Ik vond het leuk om hem in te vullen. Voel je vrij om deze tag ook over te nemen.

Laat ook even in de reacties wat jullie op deze vragen zou antwoorden.

Rosalie
X

You Might Also Like

2 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me