Etos: look 1 + review producten

15:35:00Vandaag heb ik de eerste look met de etos producten voor jullie en reviews van alle producten die ik gebruikt heb. Ik heb gekozen om een draagbare look te maken met knallende rode lippen. Dit is echt een typische look voor mij en daarom wou ik dit ook maken met de producten van etos.

Ik ga de volledig look bespreken in de volgorde van de producten die ik gebruikt heb.

 

Ik ben begonnen met het aanbrengen van de hydraterende primer. Ik heb dit over mijn heel gezicht aangebracht. De primer zou ervoor moeten zorgen dat je huid heel egaal wordt en je dan zo makkelijker je foundation kan aanbrengen. En deze zou je gezicht ook moeten hydrateren.

De primer is een soort van gel-achtige substantie, die heel makkelijk uit te smeren is. Het eerste wat opvalt is dat de blauwe kleur volledig verdwijnt als je hem uitsmeert. Op je huid trekt de crème  dan ongelooflijk snel in, in no time is hij volledig ingetrokken. Eenmaal ingetrokken voelt je huid zacht aan, en door de primer kan je je foundation nadien makkelijker aanbrengen. 

Dit product is duidelijk een topproduct. Het enige wat ik niet snap is de blauwe kleur, deze verdwijnt eenmaal hij uitgesmeerd is dus waarom geen doorzichtige primer?

Het volgende wat ik gebruikt heb is dit concealer palette. Ik heb de groene kleur aangebracht op roodheden, zoals rond mijn neus en puistjes. En de 2e kleur van links (de peach kleur) op mijn wallen. 

Dit product kan je niet makkelijk gebruiken met een kwastje, dus hiervoor heb ik mijn vingers gebruikt en dat ging redelijk goed. De peach kleur deed zijn werk echt goed (zie ook de onderstaande foto) maar het resultaat van de groene kleur vond ik niet echt schitterend. De rood heden rond mijn neus heeft hij goed weg gecamoufleerd  maar mijn puistjes zijn niet echt weg gecamoufleerd door de crème. (Zie op de bovenste foto op mijn kin)

Hier zie je links de peach concealer kleur en rechts zonder. Je ziet dat links de blauwe kleur van de wallen volledig weg is. En dat het gebied ook echt opgelicht is, wat de wallen goed doet wegvallen. Dus de peach concealer kleur doet zijn werk echt super! 

Dit zijn de enigste kleuren die ik van dit palette gebruik heb, ik ben fan van de peach kleur en de groene is redelijk goed voor roodheden maar niet echt goed voor puistjes. 

Daarna heb ik deze oogschaduw primer gebruikt, deze is fijn en doet wat hij moet doen.

Mega volume black mascara

 Daarna heb ik mijn mascara aangebracht. Op de foto van de concealer zie je dat ik hangende oogleden heb, dus mascara is voor mij echt een must. Hier zie je dat de mascara mijn wimpers goed veel volume geeft, mijn ogen zien er een stuk wakkerder uit. 

Het borsteltje is heel groot en werkt super goed. Hij geeft snel veel volume en zorgt voor mooie gesepareerde wimpers. 

Deze mascara is ook een aanrader! 


Daarna heb ik deze poeder kwast gebruikt om mijn make-up mee te setten. Deze kwast is super zacht, hij neemt veel poeder op en werkt goed. 

Daarna heb ik deze bronzing powder in 002 glorious glam geprobeerd.  Ik heb deze op 2 verschillende manieren geprobeerd, met een kwast zo over het product te gaan en door met aparte kwasten in elk van de producten te gaan en zo aan te brengen. 

Uiteindelijk werkten beide methoden goed. Als je zo met een kwast over het product gaat, dan krijg je een subtiele warme gloed over je huid. Je ziet de bronzer goed zitten, en dan een mengeling van de blush met de highlighter. Dit is mooi en goed te gebruiken voor een natuurlijke gloed op je gezicht. 

Als je dan de producten individueel gebruikt kan je het product gebruiken om je gezicht echt goed te shapen. Dit heb ik op onderstaande foto gedaan. 


Hier zie je duidelijk de verschillende kleuren van de bronzer. De blush is minder opvallend, deze is ook minder gepigmenteerd in vergelijking met de andere producten in deze bronzer. De gouden glitter van de highlighter vallen wel goed op en ook de bronzer zie je goed zitten. 

Ik ben echt fan van dit product! De kleuren zijn goed gekozen en vooral van de highlighter ben ik fan. Ik had niet verwacht dat de gouden glitters mooi zouden staan op mij, omdat ik een koel type ben en goud eerder bij warme types horen. Maar toch staat het goed, dit komt omdat het goud niet overheerst maar eerder de glans. 

En ten slotte heb ik dit product gebruikt om de look af te maken. Ik heb gekozen voor de look vrij neutraal te en dan het af te maken met een statement lippenstift. Dit is een felle rode kleur, dus ideaal voor de look die ik wou maken. 

Zo ziet de lipstick eruit op mijn arm, dit is met er 1 keer over te gaan. Wat een pigment! De lipstick is romig en brengt heel makkelijk aan en dekt goed. 


Zo ziet het er uit op mijn lippen! De lipstick is echt fel, maar dat vind ik wel mooi. Doordat de lipstick romig is blijft hij wel niet super zitten, hij geeft redelijk snel af en daarom moet je hem wat vaker bijstiften. Maar het is wel een heel mooie kleur. 

En om mijn look af te maken heb ik nog dit product gebruikt. Dit is de fixing spray waardoor je make-up extra lang blijft zitten. Het was voor mij de eerste keer dat ik een fixing spray gebruikte en ik ben niet echt overtuigd. Ik had niet het idee dat mijn make-up langer is blijven zitten door dit product.  Ik ga dit voor de volgende look nog eens proberen en misschien merk ik meer van dit product. 


Dit zijn uiteindelijk alle gebruikte producten. Naast de producten van etos die hier allemaal vermeld zijn heb ik nog, mijn wenkbrauw kitje van catrice, foundation van essence en het w7 lightly toasted palette gebruikt. 


Dit  was de eerste look die ik met het etos pakket gemaakt heb. Ik tot nu vrij tevreden over de producten van etos die ik gebruikt heb, enkel de fixing spray heeft mij  nog niet overtuigd. 

Later deze week komt er nog een look en reviews met producten van etos online. En dan komen alle resterende producten aan bod. Meer informatie over de producten en prijzen kan je in mijn artikel met overzicht van alle etos producten vinden

Heb jij al producten van het vernieuwde etos make-up lijn gebruikt? 

Rosalie
X

You Might Also Like

4 reacties

 1. Die bronzing powder ziet er goed uit en ook de hydrating primer lijkt mij goed

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die kwast vind ik ook geweldig fijn! die lipkleur staat je super! jammer dat hij niet zo lang blijft zitten, ik moet die nog testen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Ik vind het ook jammer want het is zo'n goed gepigmenteerde lippenstift.

   Verwijderen

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me