Etos pakket: Bloginsider voor Lifelivegorgeous

15:00:00

Een tijdje geleden zag ik bij lifelivegorgeuos.nl dat ze opzoek waren naar bloginsiders voor etos. Ik schreef mij in en 1 week later kreeg ik het goede nieuws dat ik geselecteerd was. Als bloginsider van Lifelivegorgeous kreeg ik een pakketje van etos met 10 van hun product om te testen. Hier komen volgende week reviews van en ook 2 looks!

Dit is het pakketje waarin ze zaten. Ik wist dat er een pakketje aankwam maar ik wist niet wat ik ging krijgen. Ik was dan ook heel verbaasd en blij met wat ik kreeg. 

Ik kreeg in totaal 10 verschillende producten van hun vernieuwde make-up lijn. Wat een mooie producten! Ik ben hier ongelooflijk blij mee. Ik heb mij echt moeten inhouden om de producten niet meteen te testen maar om te wachten totdat de foto's gemaakt waren. 

Bronzing powder (002 Glorious Glam) - €5,99 

Als eerst heb ik hier dit bronzing powder, deze bestaat uit 3 verschillende kleuren. Ik ben daarom ook benieuwd of je deze ook kan gebruiken als shaping palette en niet enkel als een bronzer. Ik vermoed van wel. Concealer palette - €6,99 

Ook kreeg ik dit leuke concealer palette met 6 verschillende kleuren. Alle verschillende kleuren werken andere oneffenheden weg. De groene is bv ideaal voor roodheden weg te werken, geel voor wallen, ... . Fixing spray - €4,99

Hier ben ik heel erg benieuwd naar. Ik heb altijd een fixing spray willen testen. Een fixing spray gebruik je als aller laatste stap in je make-up. Door dit product zou je make-up de hele dag goed moeten zitten. En nu kan ik dit producten eens testen, hier ben ik wel heel benieuwd naar. 


Highlighting powder (001 gold) - €3,99 

Vervolgens kreeg ik ook deze highlighting powder, dit is één van mijn favoriete make-up producten die ik graag gebruik. Dit is in de kleur gold, ik ben een koel type dus ik ben benieuwd hoe deze op mijn gezicht eruit zal zien. 


Hydrating primer - €5,99 

Ook kreeg ik deze hydraterende primer. Ik ben de afgelopen tijd heel erg fan van primers dus ik benieuwd naar deze. Ik heb al even gekeken en de blauwe kleur verdwijnt volledig als je hem uitsmeert. 


Mega volume mascara (black) -  €5,99

Daarnaast kreeg ik ook deze mega volume mascara. Deze mascara belooft veel volume te geven en niet te klonteren. Kijk ook even naar het borsteltje, dit is echt een groot borsteltje. 


Oogschaduw primer - €3,99

Dit is een eyeshadow primer, hij ziet er leuk uit. Maar echt vaak gebruik ik dit normaal niet, mijn oogmake-up creased niet snel. Maar ik zal hem zeker testen. 


Oogschaduw palette (smokey) - €6,99

Dit een oogschaduw palette met 6 kleuren waar je veel verschillende ooglooks mee kunt maken. En dan met dit palette voornamelijk smokey ooglooks. Wel een minpunt: het kwastje bestaat uit 2 spons applicatoren en dit vind ik niet fijn werken. 


Poeder kwast - €17,99

Dan een super zachte, fluffy poeder kwast. Hij is wel wat duurder dan de andere etos producten, maar voor goede kwasten betaal je nu eenmaal wat meer. 


Lipstick (vampire's kiss) - €3,99

En als laatste kreeg ik een rode lipstick. En hier ben ik ook super blij mee, degene die mijn blog al wat langer volgen weten dat ik gek ben op lipsticks. Dit is zonder twijfel mijn favoriete make-up product en ik ben dan ook blij dat ik deze kan testen. 


En dit was het volledige pakket dat ik gekregen heb. Dit pakket heeft een totale waarde van €66,90. Ik ben vooral heel benieuwd naar de fixing spray, lipstick, bronzing powder en de hydrating primer. 


Ik ben ongelooflijk blij en dankbaar voor dit pakket en de kans om dit te mogen doen! 
Volgende week kan je reviews van al deze producten vinden inlcusief 2 looks. 

Wat vinden jullie van deze producten? 

Rosalie
X

You Might Also Like

2 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me