Halloween

17:27:00


31 oktober was het weer Halloween en voor het derde jaar op rij hebben we dit bij familie gevierd. We doen dan een hele avond in het teken van Halloween. Ik wil jullie vandaag laten zie als wie ik verkleed ben gegaan en hoe ik dit gedaan heb.

Mijn zus die het feestje geeft vraagt altijd of we verkleed gaan maar dit is geen must. Zelf doe ik dit wel omdat het dan extra leuk wordt. Ik wou dit jaar gaan als ‘the joker’. The joker is al in 4 verschillende versies verfilmd maar ik vind de versie die Heath Ledger vertolkte het beste. En ik ben dan ook als die versie gegaan.  Ik wou vooral de make-up juist hebben en voor de kleding heb ik wat spullen gezocht die erop leken.Dit is hoe ik er uit zou moeten zien.

En dit is hoe ik er uit zag.

Dit heeft mij meer dan een uur geduurd! Ik kreeg de schmink maar niet wit en zwart genoeg. Ik heb sommige plekken tot 10 keer met schmink moeten bedekken vooraleer ik het wit genoeg vond.
Het is niet 100% juist gedaan. Ik had wat moeite met de uitgesmeerde lijnen onder de ogen en omdat ik de 2 die ik tot dan gedaan had niet mooi vond ben gestopt na deze 2. En ook de frons lijnen zijn niet perfect, ik wou eerst die van Heath nadoen maar die zijn zo onnatuurlijk bij mijn gezicht (zie de onderste gebogen lijn). Dan ben ik maar zelf gaan fronsen tot ik rimpels kreeg en deze ben ik dan gaan na teken met schmink en dit lukte wel en deze zagen er ook beter uit bij mij.

Ik heb heel veel lagen van make-up moeten aanbrengen vooraleer de kleuren fel genoeg waren. En hierdoor bleef het de hele avond ook goed zitten. 

Daarnaast heb ik ook mijn nagels in een halloween thema gelakt. Ik heb verschillende dingen geprobeerd, de een wat succesvoller dan de andere. Links zie je ogen die 'uitgelopen zijn', dit zorgt voor een extra halloween effect. Op mijn wijsvinger hoor je een spinenweb zien. Zie je dit niet? Ik ook niet, deze is dan ook totaal mislukt. Op mijn middenvinger heb ik gewoon wat lijntjes getrokken. En op mijn ringvinger een lachend gezichtje. 

Dit was hoe ik mij verkleed heb voor Halloween. 

Heb jij iets speciaal gedaan voor Halloween? 

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me