Max & More creamy peach en dazzling red lipsticks

15:00:00

Maandag liet ik jullie al zien welke spullen ik gekocht heb bij de action. Ik heb daar toen ook deze lipsticks gekocht. Deze zitten samen in één setje. Om te kijken wat ik van deze lipsticks vind moet je verder lezen. 

Dit zijn de 2 lipsticks die ik heb. Links zie je creamy peach en rechts dazzling rechts. Dit zijn nummer 009 en 010. Hiervan kan je afleiden dat er 10 verschillende kleuren zijn maar in mijn action heb ik maar 4 verschillende kleuren gezien.

Zo zien de lipsticks eruit op mijn arm. Links zie je de dazzling red hij is heel fel (nog feller dan op de foto) en heeft een blauwe ondertoon. Rechts zie je de creamy peach, deze kleur vind ik raar om te omschrijven. Ik zou deze kleur omschrijven als peach die wat neigt naar bruin. Beide lipsticks hebben een glossy finish. 

Zo ziet de lipstick eruit op mijn lippen. Hij is heel fel, feller dan je hier ziet. Hij ziet er bij mij heel fel roze uit, dit komt door de blauwe ondertoon. Ik vind dit zo'n 
mooie kleur.

Hier zie je full face, hier zie je beter hoe fel de lipstick is. 

Dit is creamy peach. Ik vind dit een rare kleur, maar hoe langer en hoe vaker ik hem draag hoe leuker ik hem vind. Op mijn lippen ziet dit er een peach kleur uit die wat neigt naar bruin. 

Dit is lipstick full face. 

Ik vind beide lipstick heel fijn, ze zijn goed gepigmenteerd en voelen fijn aan. De lipsticks blijven wel niet lang zitten. Ze geven snel af en moet dan ook regelmatig bijgewerkt worden. Ik zou deze aanraden en opnieuw kopen.

De lipsticks komen van de action en kosten rond €1,29 en bestaan in meerdere setjes.

Wat vinden jullie van het merk max & more?

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me