Mijn oogschaduw paletten stash

18:37:00

Vandaag laat ik jullie weer een deel van mijn stash zien, dit keer mijn oogschaduw palette stash zien. Ik moet zeggen dat het een nogal beperkte stash is. Ik heb vroeger vaak spullen gekocht die ik dan nooit gebruikt heb en daarom ben ik de laatste jaren echt kieskeuriger geworden over de oogschaduws die ik koop. 


Dit is zo'n palette dat ik gekocht heb en nooit gebruikt heb. Het komt van Claire's en ik heb het vooral gekocht omdat het palette er zo mooi uitzag. Het palette bestaat uit 2 lagen van boven zitten er 6 oogschaduws en daaronder zitten er 3 creamy oogschaduws met een spiegel erbij.

Ook deze komt van Claire's en heb ik maar 1x gebruikt. Ook deze kocht ik omwille van de verpakking en ik moet zeggen dat ik de verpakking nog steeds heel erg mooi vind. De kleuren zijn mooi maar de oogschaduws zijn niet zo goed. De kwaliteit is niet zo goed en hij veroorzaakt redelijk veel fall out. 

Dan heb ik ook het absolute nude palette van catrice. Dit product heeft de laatste jaren veel positieve reviews gekregen van veel bloggers en daarom heb ik hem ook gekocht. Ik ben ook fan van dit product. 


Essence all about nude palette. Ook dit palette heb ik gekocht na veel goede reviews gelezen te hebben. Vooral de bordeaux kleur vind ik mooi.  

Ik heb 4 verschillende paletten van markwin international. Dit heb ik gekregen in een box met allemaal verschillende producten van markwin international. Deze heb ik ook nooit gebruikt. 

Mijn duurste palette is deze naked 2 palette van Urban Decay. Dit is een van mijn duurste make-up aankopen ooit geweest. Deze heb ik een paar jaar geleden gekocht en door deze koop ik bijna geen andere paletten meer. Ik ben nog steeds super blij dat ik dit palette gekocht heb, het is een super palette. Super goed gepigmenteerd, blend goed samen en je kan er veel verschillende looks mee maken.  Dit is het MUA undressed palette, dit is een dupe van het naked 1 palette. Omdat ik het tweede palette heb was ik ook heel nieuwsgierig naar het eerste palette. Maar omdat ik niet nog zo'n duur palette wou kopen heb ik dit dupe palette gekocht. Over deze ben ik ook heel tevreden, maar ik gebruik hem niet meer veel tegenwoordig (zie verder waarom ;) ) 


Dit is een revlon palette met 4 blauwe kleuren oogschaduw. Ik heb dit vroeger gekocht in kruidvat maar heb hem nooit gebruikt. Toen ik dit wou fotograferen moest ik zelf de plakband nog van het product afnemen (en niet enkel bij dit palette) 

Dit is mijn enigste sleek palette, dit is het oh so special palette. Een mooi palette met mooie verschillende kleuren die heel erg goed gepigmenteerd zijn. Nu ik dit zo zie moet ik deze echt meer gaan gebruiken, de kleuren zijn zo mooi! 

Weer iets wat ik nooit gebruikt heb. Dit heb ik jaren geleden gekocht, dit is een make-up palette set. Hier zitten zowel oogschaduws, lipkleuren, blushes, bronzers en highlighters. 

Hier zitten zowel cream als poeder oogschaduwen in. Een zoals aangegeven nooit gebruikt. 
Wat mij nu ook opvalt als ik dit zo zie, is dat foto op de verpakking niet overeenkomt met de kleuren in het product zelf. 

Dit is mijn enigste palette van NYC, dit is het 'how i met your mother' palette. Ik heb deze speciaal gekocht voor de mooie blauwe kleur. Laat dat net nu de kleur die het minst gepigmenteerd is, zonde! Ik vind het zo jammer, ondanks dat ik goede reviews gezien heb viel mij deze heel erg tegen. Als ik hem nat maak komt er wel nog mooi pigment van af, maar dat doe ik niet graag. Dus hij ligt er ongebruikt bij. 

En dan ten slotte mijn favoriete paletten van het moment. Dit zijn 2 palette van W7, dit zijn dupes van het naked 1 en het naked 3 paletten van Urban Decay.  

Zo zien de paletten er uit van binnen. Beide heel mooi, de lightly toasted neigt naar bruine kleuren (net als Naked 1) en de in the nude neigt naar roze/paarse kleuren. 

Ik heb ook even lightly toasted samengelegd met het undressed palette. Beide zijn dupes van Naked 1, en hier zie je dat de kleuren goed overeenstemmen met elkaar.  Beide paletten zijn goed maar ik verkies de laatste tijd om de lightly toasted te gebruiken. 

Hier zie je nogmaals al mijn paletten

Dit zijn al mijn paletten die in mijn stash liggen, daarnaast heb ik nog paletten die bij mijn te reviewen producten liggen. Dit zijn onder andere paletten van revolution, the body shop, etos, seventeen en sleek. Als deze eenmaal gereviewd zijn komen deze ook in mijn stash te liggen. 

Heb je een palette gezien waarvan je graag een review van wilt zien, laat het me dan weten in de reacties!

Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me