Shoplog: Action & kruidvat (new in)

16:06:00

Ik moest onlangs bij de action zijn en ik kon het niet laten om van het nieuwe assortiment make-up spullen te kopen. Ook moest ik enkele dingen halen bij het kruidvat en dit heb ik dan ook gedaan. Om te kijken wat ik allemaal gekocht moet je even verder kijken.

Hier zie je alle spullen die ik gekocht heb. Ik ga deze nu per winkel even overlopen. Te beginnen met de spullen van bij het kruidvatAls allereerst heb ik deze healthy mix foundation van bourjois gekocht. Ik heb de foundation in nummer 52 vanillle vanilla. Deze heb ik speciaal gekocht voor de winter aangezien mijn huidige foundation te donker is. De foundation zou tot 16 uur goed moeten blijven zitten, zou een redelijk goede dekking en een gezonde glow achterlaten op je huid. Dit zijn veel beloftes en ik hoop dat deze foundation echt zo goed is. Deze kost €14,99.

 

Op het moment dat ik naar de kruidvat ging was er een actie op de bourjois spullen. Bij elke aankoop van een bourjois product kreeg je er een gratis lipstick van de rouge edition lijn bij. En door een fout in de computers kreeg ik er zelfs een tweede gratis bij! Ik ben gegaan voor de kleuren nummer 35 en 13. Deze kosten normaal €13,19 per stuk dus ik heb een cadeau gekregen van maar liefst €26,38. 

Ook heb ik nog bij de kruidvat wat deo's gekocht maar daar heb ik geen foto's van. 

Dan de spullen van de action. 

Ik ben speciaal naar de action gegaan om deze neusstrips te halen. De mijne waren op en aangezien deze het beste bij mij werken heb ik er in een keer 2 dozen van meegenomen. Ik ben mijn factuur kwijt dus de prijzen weet ik niet meer zeker maar ik geloof dat deze elk €1 kosten.

Ik heb ook een foto album gekocht, hier zitten 100 pagina's in dus er kunnen behoorlijk veel foto's in. Deze kostte €3,99.

Bij het fotoalbum heb ik ook deze dubbelzijdige foto tape gekocht. Deze kostte €0.35.

Ik heb ook scheermesjes gekocht bij de action, deze kosten rond €1,5 voor 10 mesjes.


Dan heb ik ook wat spullen van het vernieuwde make-up assortiment meegenomen. Te beginnen met deze gezichtsprimer. Over deze heb ik al een review geschreven en die vind je hier

Dan heb ik ook deze oogpotloodjes gekocht met smudger. In dit pakketje zitten 3 verschillende kleuren namelijk zwart, donker bruin en bruin. En op de onderzijde van elk potlood zit er een smudger. En er zit ook een potlood slijper er bij. Dit pakketje kostte rond de €1,29. 

 
Ik heb ook deze lipsticks gekocht, deze zitten samen in een setje. Ik ben gegaan voor het setje met een rode lipstick en een nude ogende lipstick. Woensdag komt hiervan een review van online. Deze kosten ook €1,29.

En ten slotte kocht ik ook deze smoky duo sticks. Ik heb deze in de kleuren zwart/wit en donkerbruin/koper. De bedoeling is dat je met de witte of met de koper kleur je hele ooglid kleurt en dan met de zwarte en bruine kleur een eyeliner zet. Ik ben benieuwd hoe deze werken. Ook deze kostte rond de €1,29. 

Dit waren alle spullen die ik gekocht heb bij de kruidvat en bij de actiorn. Van alle make-up spullen komen in verloop van de tijd reviews online. Van de primer staat de review al online. En van de max & more lipstick komt woensdag een review van online.

Kopen jullie vaak bij deze winkels? 

Rosalie

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me