Winactie: W7 in the nude

15:00:00Ik heb weer een leuke winactie voor jullie en dit zowel via mijn blog als via mijn instagram account. Ik geef dit keer mijn favoriete oogschaduw palette weg. Namelijk w7 in the nude.

Het is niet een grote winactie maar het is een product dat ik elke dag met veel liefde gebruik. Ik vind dit product super, het heeft 12 prachtige kleuren waarmee je veel verschillende mooie ooglooks kunt maken. Het pigment van de oogschaduws is super en de kleuren die erin zitten passen mooi bij elkaar. Dit palette is trouwens een goede dupe van het naked 3 palette van Urban Decay. 

Wat moet je doen om te winnen? 

♥ Mijn blog volgen op blogloving
♥ Laat een reactie achter welk product je graag wilt zien in de grote winactie van begin december. Laat ook je email-adres achter in je comment zodat ik je kan contacteren  als je gewonnen hebt. 

En dat is het!

De winactie loopt tot 25 november en de 26e mail ik de winnaar. Zorg erdan voor dat je zeker je email adres in je reactie zet want ander kan ik je niet contacteren. 

Wil je een extra kans om te winnen? 

Kijk dan op mijn instagram account (@x_rosalie_r) want daar geef ik dit palette ook weg. 

Veel succes

Rosalie
X

You Might Also Like

6 reacties

 1. Leuk dat je weer een winactie hebt!! Ik doe graag mee :) Met een product van mac voor de grote winactie zit je altijd goed!! Mijn email adres is julia.slatius@gmail.com en mijn instagram is juliaslatius :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke winactie! Ik zou graag iets van lush zien in de grote winactie. Mijn email-adres: julie_v@hotmail.be

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi! Wat leuk en lief dat je weer een winactie doet! Ik ben heel benieuwd naar dit palette, ik ben hem zelf nog nooit tegengekomen. Ik zou het leuk vinden als ik hem win, leuk cadeautje voor kerst! ;) Het lijkt me leuk om de volgende keer een product van MUA te zien in een winactie. Fingers crossed! Mail: nienkeuitnederland@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo , superlief dat je schitterend oogschaduw pallet wegschenkt ! Zo zal de winnares zeker en vast stralen met de komende feestdagen ;-) Ik zou het heel leuk vinden indien er een heerlijk geurtje de volgende keer wordt weggegeven . Ja echt typisch voor de decembermaand toch volgens mij :-) Bedankt voor deze kans. Groetjes, Nancy Mail: nan.to@telenet.be

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke actie! Zo'n mooi pallet zou ik wel graag in mijn sintschoentje willen vinden! Kan ik goed gebruiken voor de fotoshoot samen met mijn vriend en zoontje die binnenkort gepland staat :-) Voor kerst zou ik het fijn vinden als er badproductjes zouden weggeschonken in de winactie! Leuk om onszelf eens te verwennen! groetjes sofieholvoet@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke actie! Voor zo'n mooi palette doe ik graag mee, ik zou graag iets een gezichtsmasker zien in de grote winactie

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me