Yves Rocher: 12 rose poudré

15:00:00

Ik heb onlangs deze yves rocher lipstick gekocht. Het is een poeder roze kleur en ik ga hem vandaag voor jullie reviewen. 

Ik heb al eerder een lipstick van Yves Rocher gekocht en gereviewed en deze beviel mij zo goed dat ik besloot om er onlangs nog een te kopen. Ik had toen een felle roze kleur gekocht. Ik wou dit keer een iets meer draagbaar kleurtje dus ik ben gegaan voor 12 rose poudré. Dit is zoals de naam al zelf zegt een poeder roze kleur. 

Zo ziet de lipstick eruit. Ik vind dit een mooie verpakking met de paars witte kleuren. 

Zo ziet de lipstick eruit. Als je de dop eraf haalt krijg je een mooie zilveren huls te zien wat ook mooi past met de verpakking en met de lipstick zelf. Hier ben ik fan van. 

Op de onderkant van de lipstick zie je enkel het nummer van de lipstick. Dit is een beetje zonde, de naam er bij zou het iets beter maken. Een naam maakt de lipstick specialer en om hem hier weg te halen is zonde. 

Op de verpakking staat hij wel, maar dit ga je niet bijhouden. Dus ik zou het echt op mijn lipstick willen zien staan. 

Zo ziet de lipstick er uit op mijn arm. Ik was echt verbaasd over deze kleur toen ik hem op mijn arm zag. Het ziet er een licht roze kleur uit in de huls maar op mijn arm werd hij een licht roze kleur neigend naar bruin. 

Zo ziet de lipstick eruit op mijn lippen. Op mijn lippen ziet het er uit als een my lips but better kleurtje. Ik vind het wel mooi, hier zie je wat meer van het roze terug maar toch vind ik het meer een kleurtje dat naar bruin neigt. Ik zou zelf deze lipstick niet poeder roze noemen, ik vind hem daarvoor te veel naar het bruin neigend. 

Ik vind dit een fijne lipstick in gebruik. Hij is lekker romig en brengt makkelijk aan en voelt ook goed op je lippen net zoals een lippenbalsem. Hij geeft wel makkelijk af aan bv je glas dus een maaltijd zal hij niet overleven. Dus regelmatig bij stiften is de boodschap. Maar een paar uur (zonder te eten) zal hij zeker overleven. 

Al bij al een heel mooie lipstick die erg fijn is in gebruik. Alleen zonde dat de lipstick in de huls en de naam niet overeenkomt met wat ik bij een poeder roze kleur verwacht. 

Deze lipstick kan je kopen bij Yves Rocher voor €8,50 maar Yves Rocher geeft vaak korting op zijn spullen. Zo kan je hem nu kopen voor €4,95.

Gebruik je regelmatig spullen van Yves Rocher? 

Rosalie
X

You Might Also Like

1 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me