Cadeaus kerstmis en mijn verjaardag 2016!

16:52:00


Afgelopen week was het zowel kerstmis als mijn verjaardag. Naast het leuke samenzijn met de familie en het lekkere eten zijn er natuurlijk ook cadeautjes. Aangezien ik 26e jarig ben krijg ik deze periode extra veel cadeautjes en dat vind ik wel fijn! Om te zien wat ik allemaal gekregen heb moet je even verder kijken. 


Het grootste (en duurste) geschenk dat ik kreeg was deze softbox. Hierbij heb ik ook een dag licht lamp gekregen. Ook zie je een witte doek in de lamp liggen, deze kan je normaal over de canvas heen doen maar ik moet nog even uitvissen hoe dit moet en hoe de softbox werkt. 

Ik ben hier heel blij mee, ik wou dit al een tijdje want door het slecht herfst weer waren mijn foto's minder mooi als normaal maar met dit zou dit opgelost moeten zijn. Want ik kan nu als het slecht weer foto's nemen met 'daglicht'. 

Dan kreeg ik ook dit leuke beeldje. Je ziet een glazen beertje dat zit tegen een glazen wand met de tekst: 'Vrolijk Kerstfeest - je maakt van kerst altijd een beregezellig feest.' Ik vind dit super mooi, ik verzamel ook van dit soort glazen beeldjes dus een ideaal cadeau. Dan kreeg ik ook deze super grote te gek! mok. Deze was gevuld met snoep. Dit zal zeker van pas komen! Dan kreeg ik ook deze leuk theelichtje! Super mooi en ook deze was gevuld met snoep. Dan kreeg mijn mama dit Yves Rocher setje in de geur gekonfijte sinaasappel en kaneel. Hierin zit een douchegel, handcrème en handen zeep. Mijn mama vond de geur niet helemaal haar ding maar ik vond het wel lekker dus heeft ze dit aan mij gegeven. 

Omdat mijn ouders niet wisten wat zij mij moesten geven (buiten de softbox) heb ik een kleine bestelling geplaatst bij Yves Rocher en hebben zij dit als cadeau aan mij gegeven. 

Als je jarig bent krijg je van Yves Rocher een leuk verjaardagscadeau, dit jaar kreeg ik dit parfum Quelques notes d'amour 30 ml cadeau. Als je weet dat dit parfum normaal € 38 kost (nu op de site € 19) dan weet je dat dit een super cadeau is. 

Ook kreeg ik er een leuke verassing bij als extra cadeau, dit bleek dit 5 ml parfum van so elixer te zijn. Het is zo'n schattig flesje! 

En als je via de folder besteld en binnen de 10 dagen een bestelling plaatst krijg je een extra cadeau. Dit keer was het een juwelen setje dat ik niet  mooi vond dus ik koos in plaatst hiervan voor het travelsetje met 3 mini producten. 

Ik kreeg een douchegel cherry bloom, een mini tube pure light foundation en een mini versie van het parfum Nérolli secrets d'essence. Ook hier ben ik heel blij mee. 


Ook kocht ik deze douchegel van de bio lijn met aloe vera. Deze lijkt mij handig voor mee te nemen op vakantie en dan te gebruiken als je verbrand bent. 


Ook kocht ik een back up van mijn favoriete dag creme, sebo végétal perfectionerende gel creme. 


En ten slotte kocht ik deze 2 showergels van monoï de tahiti. Ik vind deze geur heel lekker en daarom heb ik er meteen 2 gekocht. Dit was alles wat er bij Yves Rocher gekocht is, al dit samen kostte net iets meer dan € 15 inclusief verzendkosten. 

Dan ben ik met mijn mama ook naar de big bazaar gegaan waar ik dit opi lakje vond voor €0.50. Het is mijn allereerste opi lakje en ik ben echt benieuwd naar de kwaliteit hiervan! 


Daar vond ik ook dit  Essie pakketje met 3 mini nagellakjes. Deze is van de 2014 zomercollectie en bevat een felle groene, roze en oranje lak. Deze zijn ook mijn eerste lakjes van Essie en ook hier ben ik benieuwd naar de kwaliteit. Dit setje koste € 5. 


Dan kreeg ik ook nog een aantal bureau spullen omdat ik onlangs mijn hele kamer her ingericht. Zo kreeg ik dit, ik ken de naam hiervan niet. Maar ik ga dit gebruiken om mijn kwasten in te zetten. 


Dan kreeg ik ook dit. En ten slotte kreeg ik ook dit. 

Dit waren al mijn cadeau's daarnaast kreeg ik ook nog geld en een tegoedbon. Ik ben heel blij met al mijn cadeau's. 

Wat hebben jullie gekregen voor kerstmis?

Rosalie
X

You Might Also Like

2 reacties

  1. Leuke dingen die je gekregen hebt, vooral dat opi lakje ziet er mooi uit! Ik zelf heb vooral geld gekregen, dat heb ik ook zo gevraagd :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke cadeau's allemaal! Ik kreeg twee cupcake-staanders en een vervoer/bewaar doos voor cupcakes van mijn moeder. Van mijn zus kreeg ik een onsie. Van mijn grootouders krijg ik altijd geld (en dit vind ik wel oké zo, dan kan ik zelf kopen wat ik wil).

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me