Etos look 2 en review overblijvende producten

16:17:00

Vandaag laat ik je mijn  tweede look met de producten van etos zien. Ook review ik de andere producten die nog niet aanbod gekomen zijn in de eerste look en review artikel

Dit is de look die ik gemaakt heb met de producten van etos. Ik heb voor deze look gebruik gemaakt van de hydrating primer, fixingspray, de highlighter, mascara en het oogschauwpalette van etos. Alle andere gebruikte producten vind je onderaan het artikel. 

Ik ben gegaan voor een simpele look, een look die je alle dagen kunt dragen.  Enkel de highlighter en het oogschaduw palette heb ik nog niet gereviewd. Dus uitsluitend deze komen hier aanbod. 


Zo zien de swatches van het palette eruit. Vooral de voorlaatste kleur, de zwarte met glitters is super gepigmenteerd.  De andere zijn wat minder, je  kan deze wel opbouwen tot felle kleuren maar dan je wel even bezig. Vooral de paarse kleur en de licht grijze zijn moeilijk om fel te krijgen. 

De lichtste kleur en de zwarte met glitters zijn super


Ik heb 2 verschillende looks met het oogschaduw palette gemaakt. Links een iets draagbardere, everyday look. En rechts een grijze smokey eyelook. 

Voor de links heb ik de lichtste kleur gebruikt onder mijn wenbrauwbot en in mijn ooghoeken. Op mijn volledig ooglid heb ik de lila kleur gebruikt en voor mijn crease heb ik de grijze kleur gebruikt. En dan heb ik dit uitgeblend met een klein beetje met de zwarte kleur met glitters. 

Rechts heb ik de lila kleur gebruikt op mijn bewegend ooglid en dan de grijze kleur in mijn crease en dan de zwarte kleur in mijn buitenste V en dan alles samengeblend. 

Na het palette een paar keer te proberen moet ik zeggen dat ik niet echt enthousiast ben over dit product. De pigmentatie valt mij tegen, je bent even bezig vooraleer je een goed pigment hebt. Enkel de lichtste kleur en de zwarte kleur met glitters zijn super goed. De looks zijn wel goed gelukt maar ik ben er wel even mee bezig geweest om iets van pigment te hebben.

En ook de kleuren combinatie spreekt mij niet echt aan. Je hebt veel grijze en zwarte kleuren, voor mij had er een andere kleur bij mogen zitten zodat je meer verschillende looks kunt maken.

Dan heb ik tenslotte nog deze highlighter getest dit is de hjghlighter in de kleur 001 gold. Deze hgihlighter is heel subtiel maar in het licht zie je hem heel mooi glanzen. Deze highlighter vind ik super mooi, hij is mooi gepigmenteerd en geeft je huid een mooie glans. Het doet je huid echt stalen. 

Deze is een echte aanrader! 

 
Dit zijn alle producten die ik gebruikt heb. Buiten de 2 gereviewde producten heb ik nog andere producten van etos gebruik. Zo heb ik ook de etos hydrating primer, mascara in zwart, eyeshadow primer, bronzing powder en de fixing spray gebruikt. Een review van deze (en andere) producten heb ik de vorige keer een review geschreven, deze vind je hier

Daarnaast heb ik nog de bourjois healthy mix en essence matte mousse foundation gebruikt, ik vond de dekking van 1 niet genoeg, dus ik meng deze voor een mooie dekking en een kleur die perfect match met mijn huid. Dan heb ik ook de concealer van collection 2000 in de kleur fair gebruikt. Het compact powder van gosh, oogschaduw potlood van yves rocher, wenkbrauwkitje van catrice en de lipstick van catrice.Voor degene die mijn vorig review gelezen hebben weten misschien nog dat ik niet overtuigd was over de fixingspray. Ik heb deze nadien nog een paar geprobeerd en ik merk eigenlijk niets van deze fixing spray. Hij zou je make-up extra lang goed moeten doen zitten, maar dit merk ik dus niet. 

Maar dat komt misschien ook omdat de producten die ik gebruik ook allemaal hiervoor moeten zorgen, ik gebruik een primer, een matte foundation, ... . Mijn make-up blijft nu al heel lang goed zitten, dus voor mij werkt hij niet. 


Zo ziet de look eruit van mijn zijkant.  Hier zie je highlighter goed zitten op mijn wang en ook op mijn neus. En aan deze kant zie je de smokey kant van de ooglook. 

Heb je al producten van het verneiuwde etos make-up lijn geprobeerd? 

Rosalie
X

You Might Also Like

3 reacties

 1. De highlighter ziet er goed uit! Ik ga even langs de etos om die te halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Finxing spray van Urban Decay werkt perfect

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, die wil ik graag eens proberen! Ik had met deze van etos gehoopt een goedkope dupe te hebben gevonden maar dat bleek dus niet het geval

   Verwijderen

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me