Freeman avocado havermout kleimasker

15:00:00

Ik gebruik nu al een tijdje dit kleimasker van freeman met de bestanddelen avocado en havermout. Dit masker zou naast verzorgen ook je poriën schoon moeten maken. Freeman maakt gebruik van natuurlijke, biologische bestandsdelen. Ik ben echt fan van dit masker, hij is verzorgt mijn huid ook goed. 

Zo moet je dit masker gebruiken. Je brengt het masker aan op je gezicht ,en blijkbaar ook op je nek  dit heb ik nooit gedaan maar het zou kunnen blijkbaar. Je laat dit masker dan volledig opdrogen, dit duurt ongeveer 10 - 15 minuten. Nadien was je je gezicht met warm water en dan ben je klaar.  

Dit zijn de bestandsdelen, dit zijn allemaal biologische bestanddelen. 

Zo ziet het product eruit op mijn gezicht en ook een beetje op mijn haren :) . De kleimasker is groen van kleur. Het maskertje trekt snel en is echt verzorgend voor mijn huid. Ik heb een gemengde tot vette huid en na het gebruik is mijn gezicht minder vettig. Ook mijn poriën vallen minder op. 

Ik vind het een super goed product, hij werkt voor mijn huid goed. En hij verzorgt mijn huid echt goed, mijn huid ziet er goed uit na gebruik. 

Dit product bevat 150 ml, en daar kan je lang mee doen. Het product kan je kopen onder andere in de kruidvat voor  €4,99. 

Gebruik je vaak een gezichtmasker? 

Rosalie
X

You Might Also Like

2 reacties

  1. Dit masker ziet er fijn uit, zelf gebruik ik altijd maskers van Dr. Van Den Hoog, deze zijn ook heel fijn

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Freeman-maskers zijn echt top!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me