Kylie Jenner lipkit: kleuren en waar te koop

06:00:00

Kylie JennerEen tijdje geleden schreef ik al over de Kylie Jenner Lipkit. Dit is een lijn van lipliners en liquid lipsticks die Kylie uitbrengt. De lijn bestaat momenteel uit 3 kleuren: Dolce K, Candy K en True Brown K..  Onderaan zie je de 3 kleuren en ze zien er alle drie goed uit! Ik zou ze alle drie willen hebben.
Je kan ze hier kopen! Momenteel is alles uitverkocht, dit gebeurde binnen enkele minuten. Regelmatig de site bekijken om te zien wanneer deze bijgevuld wordt is dus de boodschap. Kylie heeft al aangegeven dat er in de toekomst er nog andere kleuren er bijkomen. 
Check hier alvast de drie verschillende kleuren. Welke is jouw favoriet?
De lipsticks en de lipliners worden samen verkocht voor $29 en zijn wereldwijd te koop. You Might Also Like

2 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me