Latest obsession: Lasplash cosmetics, Royal Family en Fantastic Beasts and Where to Find Them

15:00:00


Ik wil weer een nieuw soort topic van artikelen lanceren. Dit keer wil ik artikelen maken over dingen die me de laatste tijd bezig houden. Dit kan van alles zijn maar vandaag is dit een make up merk, een dansgroep en een film.


Ik zag onlangs op instagram de bovenstaade foto voorbij komen. Dit zijn allemaal de smitten liptint mousse lipsticks van lasplash cosmetics. Een volledige lijn in een Harry Potter thema! Na wat verder te zoeken naar dit merk ben ik verkocht. Dit merk maakt lippenstiften die volledig matte zijn en langblijven zitten, zelf met make-up remover gaan ze niet makkelijk af. Vooral de kleuren Raven Claw, Charmed, Bellatrix en Inflamed van de Harry Potter lijn spreken me aan. 


Naast deze liquid lipsticks is er nog een andere harry potter thema lijn met andere lipkleuren en andere leuke namen. Van deze vind ik Nymp Adora, Love good,  Ginny en Hermione de mooiste kleuren.


Zo zien de swatches van een deel van de liquid lipsticks eruit. Ze zijn allemaal heel goed gepigmenteerd! Ik vind al deze zo mooi, maar de bovenste drie, hoewel super mooi, zijn niet echt draagbaar in het dagelijkse leven.


Zo ziet de swatch van de lipgloss van Hermione eruit, dit is echt een kleur die ik in mijn stash wil. hebben. Hij is zo mooi.


Hier zie je nog enkele lipswatches van lasplash.

Hierboven zag je de Harry Potter lijn daarnaast hebben ze nog een disney lijn. Een liquick lipstick voor elke disneyprinses. 

Hier zijn al een paar swatches van de disney lipglossen. Vooral die van Nala, Belle en evil queen vind ik de mooiste. 

Zo zien alle swatches van de disney lipgloss eruit. Kijk naar dat pigment! Ik zou ze allemaal wel willen hebben :)

Dit is de kleur Nala een mooie nude kleur, die ik heel mooi vind. 

Dit is een swatch van de kleur Latte Confessions, dit is een lipstick van een andere collectie maar dit is een van de mooiste kleuren die Lasplash cosmetics heeft. 


Hier zie je hoe waterproof de lipglossen zijn, er zijn meerdere video's te vinden over hoe waterproof deze zijn. Maar het is echt ongelooflijk hoe waterproof deze zijn. 

Ik vind ze allemaal heel mooi maar  €15,99 vind ik best duur voor een liquid lipstick. Maar als je dit bedrag kan uitgeven aan een mac lipstick waarom niet aan deze? Ik ga binnenkort 1 kopen om te testen of ze echt zo goed zijn en als ik tevreden ben zullen er zeker meer volgen! 

Je kan ze onder meer kopen bij boozyshop.nl (niet alle kleuren) 

Royal FamilieEen andere obsessie van mij van de laatste tijd is de dansstudio Royal Family.  Ik hoorde het eerst van deze groep nadat ik ze in de dansvideo van Justin Bieber's sorry zag. Die clip zag er zo goed uit dat ik meerdere video's van heb zitten opzoeken. En ik ben nu al een paar weken obsessief alle video's die ik van hun vind aan het kijken. Ze zijn echt super goed! 
Dit is een video over het wereld kampioenschap hiphop 2015 waar de groep tweede werd in de mega crew divisie. Ik heb deze clip al 100 keer gekeken en het blijft goed. 

Leuk detail, de groep is de enigste groep die 3 jaar op een rij (2011 tot 2013) won bij de hiphop worlds competitions. 
Ook zie je een deel van de groep in andere clips zoals in deze 'Hello Bitches' van Cl. Dit is een deel van de dansgroep namelijk de ladies van request. De crew die vroeger ook deel heeft genomen aan America's Best Dance crew. Een andere dans crew binnen de royal familie is deze Sorority, dit is een varsity groep (dansers van 12 tot 17 jaar). En ook deze groep is super goed! Ik ben echt jaloers op hun danstalent!

Fantastic Beast and where to find them En de laatste obsessie! Waar iedereen om mij heen in spanning zit te wachten tot de nieuwste star wars film ben ik eerder aan het wachten op de film Fantastic Beast and where to find them. 

Deze film gaat over de magische wereld gecreëerd  door J.K. Rowling. Maar hier heeft het niets met Harry Potter te maken, maar alles met Newt Scamander. De auteur van het boek fantastic beast and where to find them. Deze film is het eerste deel van de trilogie en ik ben heel benieuwd hoe deze film gaat zijn. 

Ik ben alleszins blij dat J.K.Rowling meewerkt aan de film zodat het niet een flauw afkooksel wordt van Harry Potter, maar nu heeft de film echt potentieel.  

En dit waren mijn laatste obsessies. Wat houd je de laatste tijd bezig?

Rosalie
X

You Might Also Like

2 reacties

  1. Die liquid lipsticks van lasplash zien er heel goed uit! Zo veel mooie diverse kleuren

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De kleur Hermione ziet er zo mooi uit! Wauw!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me