Vision board / doelen 2015: hoe heb ik het gedaan?

15:00:00


Hier zie je mijn vision board van 2015, Ik wou al mijn doelen voor 2015 op een leuke manier samenstellen en heb dit gedaan in een vision board. Ik heb toen verschillende doelen opgesteld die ik in 2015 wou behalen, hoe heb ik het er van afgebracht? Klik verder om het te zien

Wat stond er allemaal op mijn vision board? 

Ik heb van al mijn doelen 2 afbeeldingen gekozen en ik heb deze willekeurig op het bord geplaatst. Ik ga nu alle doelen van 2015 overlopen en kijken hoe ik het gedaan heb. 

Meer koken


Een van mijn doelen voor 2015 was om meer te koken omdat ik dit leuk vind om te doen. Ik heb vorig jaar meer gekookt maar ik heb niet veel nieuwe dingen leren maken. Ik heb gewoon hetzelfde gemaakt wat ik al kon maken. 

Dus deze doelstelling heb ik gehaald maar ik had liever meer diverse dingen gekookt. 

Meer sporten 

Ik wou in 2015 meer sporten. Ik heb vroeger veel gesport (veel gejogd tot wel 6 dagen in de week) maar ik ben toen gestopt. Ik heb in 2015 meer gesport voor een paar maanden en ben toen weer gestopt. Ik moet dit echt leren volhouden! 

Dus deze is niet echt gelukt. Maar toch heb ik een tijdje gesport dus slecht is dit niet. 

Reizen

Een ander doel van 2015 was om meer te reizen. Op de bovenstaande kaart zie je al waar ik overal ben geweest. Dit zowel met mijn ouders als met de school. Ik heb al een deel van de wereld gezien maar ik wil graag meer van de wereld zien.  Deze kaart heb ik via deze website gemaakt. Deze site geeft aan hoeveel van de wereld je al gezien hebt, volgens deze site heb ik 1% van de wereld bezocht. Dit kan beter! :) 

Vorig jaar ben ik naar Turkije op vakantie geweest. Hier was ik al  eerder geweest vorig jaar heb ik dus niet meer van de wereld gezien. 

Dus dit doel is niet bereikt geweest.

Afstuderen


Vorig jaar was ook een van mijn doelen om afstuderen. Ik zat in mijn laatste masterjaar en ik wou vorig jaar graag afstuderen. 

Dit is mij uiteindelijk niet gelukt. Ik wist van het begin dat dit moeilijk zou worden met onder andere mijn thesis. Mijn thesis ga ik nu in januari verdedigen dus dit doel is met een maand uitgesteld. 

Dit doel is bijna geslaagd. Blijven Bloggen


Een ander doel is dat ik wou blijven bloggen, ik zat vorig jaar in een klein dipje rond het begin van het jaar. Ik vond het minder leuk omdat ik het gevoel had dat ik moest bloggen om iets online te hebben zelfs al had ik geen inspiratie. Toen blogde ik ook over dingen die mij eigenlijk niet interesseren gewoon om te bloggen. 

Hier ben ik vanaf gestapt, het heeft wel even geduurd eer ik dit durfde te doen maar ik heb het gewoon gedaan omdat ik dit voor mij het beste vond. 

Dus dit doel is 100% geslaagd! 

Gezonder eten


Ik wou vorig jaar meer groenten en fruit eten, ik eet al veel groenten maar fruit eet ik niet genoeg. Ik wil aan minimum 2 stukken fruit per dag komen en wat extra groenten kan geen kwaad.

Ik heb meer groenten en fruit gegeten afgelopen jaar. Vooral mango, meloen en aardbeien omdat deze mijn favoriete fruitsoorten zijn. Maar aan 2 stuks per dag ben ik wel niet gekomen, wie geraakt hieraan? 

Dus dit doel is voor mijn gehaald. 

Uit mijn comfort zone geraken


Ik wou in 2015 meer uit mijn comfort zone geraken, ik wil dingen doen die ik normaal niet zou doen. 

Dit is niet echt gelukt, ik heb niet echt dingen gedaan die buiten mijn comfort zone liggen. 

En dan was er nog een laatste doel, niet opgeven. Dit was gewoon ter herinnering niet echt een doel voor 2015 maar iets wat ik moet onthouden maar dit deed ik al en doe  ik nu nog. 


Dit waren al mijn doelen van 2015 sommige heb ik gehaald andere dan niet. Maar over het algemeen ben ik tevreden over mijn  doelen. Dit waren dan ook eerder richtlijnen dan echte verplichte dingen die ik moest halen. 

Heb jij je doelen van 205 gehaald? Laat het mij weten via de reactie! 

Rosalie
X

You Might Also Like

1 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me