Bourjois rouge edition lipsticks in kleur 13 & 35

11:00:00


Een tijdje geleden kocht ik deze twee lipsticks van bourjois. Ik kocht 2 lipsticks van de 2 verschillende lijnen om ze te reviewen en te kijken naar het verschil tussen beide versies. Beide lipsticks beloven longlasting te zijn en de 12 heures belooft 12 uur te blijven zitten.


Zo zien de lipsticks er uit, in de zijkant is de naam van het merk ingedrukt. De lipsticks zijn zwart maar dat de naam van het merk erin gedrukt staat maakt het iets specialer. De lipsticks zijn van degelijk materiaal gemaakt en het is handig dat de kleur ook op de bodem zit, zo zie je meteen welke kleur het is. Ik ben fan van deze verpakking.


De lipsticks die ik het zijn 13 Rouge jet set en 35 Entry VIP


Vanonder zie je ook het nummer en hier wordt ook duidelijk aangegeven welke de lipstick van de 12 heures lijn is. Hier krijg je een eerste idee van hoe de kleuren er uit zien.


Hier zie je de hoe de lipsticks eruit zien, bij de rechts is het merk in de lipstick gedrukt. De kleur van de lipstick komt bij beide overeen met de kleur op de bodem.


Zo zien de lipsticks eruit. Beide lipsticks zijn heel romig maar zien er mat uit. De lipsticks zijn heel gepigmenteerd,  ze geven veel kleur af. Beide kleuren zijn donkerder dan de kleuren die je ziet op de bodem en de kleur van de lipstick zelf.35 Entry VIP

De lippenstift brengt heel makkelijk aan en na een paar minuten droogt hij uit. Hij voelt wel nog steeds heel comfortabel aan op je lippen. De lipstick wordt niet echt mat maar het glanzende is weg. Ook trekt de liptick in als een lipstain dus als je lippenstift wat afslijt door eten en drinken blijf je na 12 uur nog kleur zien. Maar minder intensief en minder fel als de kleur als je hem net opgedaan hebt. 

 
13 Rouge Jet Set

Ook deze breng je heel makkelijk aan, ook deze droogt gedeeltelijk uit maar niet tot op dezelfde niveau als de andere. Deze blijft redelijk romig dit merk je ook als je drinkt of eet, deze lipstick slijt sneller af. Deze blijft ook redelijk lang zitten maar minder lang dan de 12 heures lipstick.

De lipsticks blijven goed zitten de rode lipstick slijt af bij het eten en drinken en de roze slijt enkel af bij het eten. En dit omdat deze echt volledig droog geworden is. Na het drinken wordt de lipstick wel terug nat en moet ze terug opdrogen. 

Ze blijven beide redelijk lang zitten. De roze heeft de 12 uur gehaald en de rode heeft 8 - 10 uur gehaald (afhankelijk van hoe vaak je eet/ drinkt). De kleuren worden wel minder intensief  en slijt een beetje af door het eten en drinken. Maar het moet niet bijgewerkt worden tenzij je de kleuren intensiever wilt. 

De lipsticks zijn te koop in het kruidvat enn kosten €13,19.

Wat is jouw favoriete kleur van lipstick? Ik zelf draag het liefst roze felle kleuren.

Rosalie
X

You Might Also Like

2 reacties

  1. Ik ben vooral fan van rode lipsticks! Ik denk wel dat ik deze zou kopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De lipstick zien er mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me