Essence producten die het assortiment verlaten 02/2016

15:01:00

Zoals elk jaar komen er nieuwe producten van essence in februari in de winkels. Dat betekent dan ook dat er producten uit het assortiment gaan. Vandaag laat ik jullie zien welke spullen weggaan en welke ik zou aanraden om nog snel te kopen vooraleer ze weg gaan.Als eerste gaan er veel metal glam oogschaduws weg. Dit is bijna de volledige collectie van deze oogschaduws! Als deze producten hebben een overspray dus super glanzend zijn ze niet. Maar ze zijn alsnog redelijk goed gepigmenteerd maar dan zonder echte glans/glitters. Beetje jammer.

Daarnaast gaan ook deze 3D oogschaduws weg. Om eerlijk te zijn, erg vind ik dit niet. Ik heb deze nooit mooi gevonden, de kleuren combinaties vind ik niet mooi en ook de pigmentatie vind ik niet super. 


Ook gaan er 3 mascara's weg. Links de maximum volume en rechts 2 van de plump no clump mascara's. De linkse heb ik en vind ik goed. 


Ook deze gloss lipbalms gaan uit het assortiment. En ook deze XXXL lipglossjes gaan weg. Ik heb zelf een van deze en ze zijn mooi, ze glanzen goed en geven een klein beetje kleur af.  Deze zijn goed voor beginners die niet felle kleuren willen dragen maar vooral een mooie glans willen. 

Dan gaan er een paar mooie lipsticks uit het assortiment. Deze zien er zo mooi uit!  Ik heb enkele van deze lijn en ze zijn super mooi. Ze zijn heel creamy, goed gepigmenteerd en redelijk long lasting. ( Review vind je hier!) Als het even kan ga ik al deze halen! 


Er gaan ook 3 kleuren varianten van de silky touch blush eruit. Vooral de rechtse ziet mij er mooi uit, ook deze ga ik proberen te scoren. 

Al deze stay all day poeders gaan er uit. Ik heb deze niet zelf getest maar ik heb veel  goeds van deze gehoord. 


Ook deze all about matt foundation en concealer gaan eruit. Ook van deze heb ik veel goeds gehoord. 

Dan gaan er ook een aantal kleuren van de gellakjes eruit. Zelf heb ik er 3 en deze vind ik super fijn in gebruik. (24 indian summer, 25 prince charming en 11 4 ever young)  Van deze die er uit gaan wil ik de witte met gliters, de licht roze, de licht blaiuwe en de zilveren glitters halen. 

En ten slotte gaan deze i love nude spullen er uit. Ook de poeders van deze lijn gaan eruit. En dit vind ik ook niet jammer, ik vond deze lijn producten echt verschrikkelijk. 

Dit waren alle spullen die uit het assortiment gaan, komende week komt er een artikel met alle nieuwe spullen die in februari in de winkels komen. 

Alle spullen die uit het assortiment gaan zullen te koop zijn met 50% korting. En dit vanaf nu (het verschil van winkel tot winkel wanneer ze beginnen). Zelf ga ik nog proberen enkele dingen te halen voor het te laat is. Zo ga  kijken voor de kleuren 07 en 08 van de metal oogschaduws. Dit is een mooie witte en een draagbare bruine kleur. De long lasting lipsticks ga ik ook proberen te scoren. En de licht roze blush van de sliky touch lijn en dan nog een aantal lakjes.

Dit zijn ook de spullen die ik zou aanraden daarnaast zijn de all about matte foundation, de stay all day poeders goed en de XXXL shine lipglossjes. 

Welk product zie je niet graag vertrekken? 

Rosalie
X

You Might Also Like

2 reacties

  1. Ik ga ook wat gellakjes halen, ik vind ze fijn in gebruik

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat de gelnagelakjes verdwijnen vind ik spijtig!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me