Favoriete producten van 2015

15:00:00


Het voorbije jaar heb ik veel nieuwe producten getest er waren flops en ook toppers. Vandaag laat ik jullie mijn toppers zien. Dit zijn producten die ik dagelijks met plezier gebruik en echt goed zijn. Ik laat jullie mijn favorieten van 2015 zien. 


Als eerste deze primer van etos. Deze heb ik hier uitgebreid gerieved. De primer zorgt ervoor dat je huid effen wordt en hierdoor kan je makkelijker je foundation aanbrengen. En deze ziet er dan ook beter uit. De primer is heel fijn en zuinig in gebruik en hij trekt snel in.  


Dan mijn favoriete foundation. Deze soft touch mousse van essence is mij favoriete foundation en dat al een paar jaar! Ik heb nog geen variant gevonden die voor mij hetzelfde doet als deze! De foundation is heel matte, brengt makkelijk aan en heeft een medium tot volle dekking. En hij blijft de hele dag goed zitten! (Afpoederen is zelfs niet meer nodig) 


Ook een favoriet van een paar jaar: de collection 2000 concealer in fair. Deze zorgt er echt voor dat je oneffenheden weggewerkt worden. Je wallen zijn zo weg door het product ook puisten en andere onzuiverheden verdwijnen zo. Met een tube doe je ook lang. Ik heb deze al meer dan een jaar en hij is nog niet op. Sinds een jaar ben ik ook mijn wenkbrauwen aan het bijtekenen. Voordien vond ik dit niet nodig en nu kan ik niet meer zonder. Het doet echt veel voor je gezicht als je dit doet! Ik gebruik het wenkbrauwkitje van catrice. En het is een goed product vooral omdat de kleur goed match met mijn eigen kleur. Ook leuk om te weten in het kitje zit er ook een mini kwastje en een pincetje.


Dan een recente ontdekking; het bronzing powder van etos. Deze zorgt ervoor dat je je gezicht mooi kan shapen. De kleuren zijn niet te fel zodat je vrij subtiel kan shapen, je ziet het wel maar het valt niet te fel op.  Deze heb ik hier gereviewd. 


Een ander shape palette dat ik dit jaar 'ontdekt' heb. Deze stond al een tijdje op mijn wishlist en ik heb hem dan het afgelopen jaar eindelijk gekocht. En ik was niet teleurgesteld in dit product. Het product is super, deze is opvallender dan die van etos maar ook heel mooi. Ook deze heb ik volledig gereviewd en dat review vind je hier


Dan het laatste product van etos, het highligting powder. Deze highlighter is in de kleur 001 gold en dit staat verrassend ook goed bij mijn huid. Ik ben een koel type en normaal past dit niet bij mijn huidtype maar met deze staat mij wel. Deze geeft ongelofelijk veel glans af en dat vind ik super mooi! Ook deze heeft ondertussen een review gekregen en die vind je hier


Dan nog wat lip producten. Als eerste deze 05 cool nude van essence. Deze is een bruin paarsige kleur en hij staat super mooi. Hij is een my lips but better kleur. Dit is trouwens een dupe voor de kylie jenner lipstick faux. Ook deze heeft ondertussen een eigen artikel met review gekregen. 

 

Dan heb ik nog een andere lipstick, 12 rose poudré van yves rocher. Dit is ook een my lips but better kleurtje. Dit is een heel licht roze kleur, op je lippen is het echt subtiel roze. Dit is voor mij net als die van essence een everyday lipstick geworden. Beide zijn mooi, staan goed met alles en blijven redelijk lang zitten.


 Dan mijn favoriete mascara van het afgelopen jaar, first flirt van manhattan. Ik heb deze afgelopen jaar ontdekt in mijn stash en gebruik deze sindsdien dagelijks. De mascara geeft mijn wimper veel volume en separeert ze mooi.En een andere favoriet van het jaar is dit w7 in the buff lightly toasted palette. Ik ben niet goed in oog make-up, maar het afgelopen jaar ben ik dit echt aan het proberen en dit via dit palette en een ander w7 palette. Ik vind dit een super goed palette, veel kleuren variatie en daardoor kan je veel verschillende looks mee maken. 


En dan het laatste nagellak. Links zie je absolutely blue van essence een creamy lakje van de colour & go lijn. Daarlangs zie je 3 lakjes van de gel nail polish lijn. En dit in de kleuren: 25 prince charming, 11 4 ever young en ten slotte 24 indian summer. Ik ben echt fan van de nagellak van essence, ze hebben mooie kleuren, blijven lang zitten (de gel nog langer dan de gewone) en ze lakken goed. 

En dat waren mijn favoriete producten van 2015, ik heb deze met veel plezier gebruikt. En ik zal waarschijnlijk een groot deel dit jaar blijven gebruiken als mijn favoriete producten. 

Wat zijn jouw favoriete producten? 

Rosalie
X

You Might Also Like

1 reacties

  1. Ik zie veel leuke producten en ook veel van etos. Ik ga eens kijken naar de nieuwe etos producten

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me