Mijn doelen voor 2016!

15:00:00


Een paar dagen geleden zag je al wat er van mijn doelen van 2015 gebeurd is. Welke heb ik gehaald en welke zijn hopeloos mislukt? Nog niet gelezen? Je vindt het artikel hier.

Ook voor 2016 wil ik mijzelf doelen geven. Deze gaan wat dieper en verder gaan zijn dan die van vorig jaar! Een deel van de doelen zijn hetzelfde als die van vorig jaar. Maar er komen ook andere doelen voor 2016 erbij. Om te zien wat mijn doelen voor 2016 zijn moet je verder lezen. 

Dit jaar ga ik bij mijn doelstellingen ook meeteenheden bijzetten. Hiermee bedoel ik echte cijfers opplakken of andere specificaties.Zodat ik een echt doel heb en niet gewoon meer van dit doen.

Afstuderen


Vorig jaar was ook een van mijn doelen om afstuderen. Dit was jammer genoeg niet gelukt maar dit jaar ga ik hier 100% voor. Ik moet nog mijn thesis doen, deze heb ik net voor de kerstvakantie binnen gedaan en deze moet ik eind januari verdedigen en dan weet ik of ik afgestudeerd ben! Ik hoop het echt


Werken


Deze is een logisch vervolg op het afstuderen en dat is werk vinden. Ik weet dat niet zo makkelijk is om een leuke job te vinden, ik zie dit ook aan collega's die in juni afgestudeerd zijn en nog geen werk hebben. Maar in 11 maanden moet ik toch wel een job gevonden. Ik ga vanaf volgende week al opzoek naar werk. En ik hoop iets leuk te vinden. 

Bloggen en Youtube 


In 2016 wil ik blijven bloggen, ik wil dat mijn blog blijft groeien. Ook ga ik proberen volgend jaar in plaats van de normale 3 artikels per week naar 4 te gaan. Ik wil namelijk van volgend jaar gaan beginnen met my life in pictures. Dit vind ik zelf altijd de leukste artikels om te lezen en nu wil ik dit ook doen. 

Daarnaast wil ik ook verder met youtuben. Ik ga binnenkort een nieuwe camera kopen. Deze zou betere foto's moeten maken en het ook makkelijker maken om te filmen. 

Dan wat doelen in cijfers: ik hoop tegen het einde van 2016 100 volgers te hebben op bloglovin'. Ik heb er nu 33 dus dit is een echte stijging.

En ik zou ook 100 volgers op youtube willen. Ik heb er nu 4, dus dit is een grote stijging.  Maar ik kan hopen natuurlijk. Ik ben ook van plan om met mijn youtube kanaal de engelse kant op te gaan, ik ga soms een Nederlandstalige video maken maar voornamelijk in het engels.  Meer koken


Een van mijn doelen voor 2015 was om meer te koken maar echt veel nieuwe dingen heb ik niet leren maken. Dit wil ik in 2016 wel doen. Ik wil elke maand iets nieuws leren koken, dit is niet echt een groot aantal maar elk begin is moeilijk. Als ik goede recepten maak, zal ik deze zeker delen met jullie!


Meer sporten 


Ook deze was een doel in 2015. Het is een tijdje goed gegaan maar nadien is dit minder geworden. Nu wil ik dit wel echt doen, ik ga dit jaar aan yoga doen. Ik wil dit doen omdat mij de leukste sport lijkt. Ik heb dit jaar de youtuber blogilates ontdekt en ben echt fan van haar opgepeptheid en ik wil dit jaar een paar van haar yoga video's proberen.  

Reizen

Dit staat al jaren op mijn to do list, meer reizen. Op de bovenstaande kaart zie je al waar ik overal ben geweest. Dit zowel met mijn ouders als met de school. Ik heb al een deel van de wereld gezien maar ik wil graag meer van de wereld zien.   

Dit jaar staat alvast Turkije weer op de agenda, hier ben ik al vaker geweest dus als nieuw land telt het niet mee. 

Hopelijk komt er dit jaar enkele nieuwe landen erbij. Ik wil heel graag eens naar Griekenland, Amerika en Australie / Nieuw Zeeland gaan. Deze staan allemaal heel hoog op mijn to do lijstje. 

Uit mijn comfort zone geraken


Ik wil in 2016 meer dingen doen die buiten mijn comfort zone ligt. Dit kan van alles zijn, maar in 2016 wil ik er zeker meer werk van maken. 

Dit zijn al mijn doelen voor 2016!

Wat zijn jouw doelen voor 2016? 

Rosalie
X

You Might Also Like

1 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me