MLIP #4 : pers event + examen

06:00:00Deze week heb ik veel diverse dingen gedaan met als 'highlights' naar mijn allereerste persevent gaan en mijn examen afleggen. Ik heb daarnaast wat opgeruimd, geleerd voor het examen en geblogd.

Maandag


Maandag ben ik bezig geweest met het organiseren van mijn juwelen. Ik heb veel juwelen en die liggen overal verspreid en nu heb ik ze nu allemaal samengelegd. Ik wil ook binnenkort een DIY oorbellen organisator maken zo kan ik zo mooi opbergen. Sinds ze weer samen liggen draag ik weer 2 paar oorbellen, ik heb zo veel mooie oorbellen en moet ze vaker dragen. 


Daarnaast heb ik ook mijn nagels gelakt met mijn favoriete nagellak. Dit is indian summer van essence.

Dinsdag


Op dinsdag heb ik iets heel leuk gedaan! Ik ben namelijk naar mijn eerste persevent gegaan. Het was een beauty speed date event, waar je met 10 merken een speed date had. Het merk kreeg 7 minuten om over hun producten te praten. Sommige praten over hun merk, anderen over hun best sellers en anderen over hun nieuwe producten die binnen kort gelanceerd worden.


Dit ben ik op weg naar het event! Het was een karwei om er te geraken ik heb er in totaal 2 en een half uur over gedaan (enkele rit) maar het was het zo waard! Dit was een kans die ik niet ging laten liggen. 


Ik heb op het merk ook wat spullen van de merken gekregen. Hier zie je er enkele van normaal komt er dinsdag  een video en artikel online met alle producten en meer uitleg over de producten. Ik heb ongelovelijk veel gekregen en heel blij met die spullen. En ik ben vooral dankbaar voor de uitnodiging. 

Woensdag 

Op woensdag (en ook op maandag en dinsdag) heb ik geleerd voor mijn examen op donderdag. Hier zie je oefeningen van het vak. Ik HAAT dit vak! Het is moeilijk, de uitleg wazig en ik vind het gewoon niet leuk.  

Donderdag

Op donderdag had ik dan 's avonds examen en hier zit ik weer op de trein op weg naar mijn school. 

Vrijdag


Ik heb de afgelopen week bijna geen tijd gehad om met mijn blog bezig te zijn dus ik heb dit vrijdag goed gemaakt. Ik heb veel foto's gemaakt voor meerdere artikelen, ook deze lipstick heb ik getest en gefotografeerd voor een artikel. 

Ook heb ik mijn video voor dinsdag gemaakt, ik vertel wat meer over het event van dinsdag en over de gekregen producten. Dit heeft enkele uren geduurd omdat ik het echt goed wou doen. Ik moet het nog editen dus ik hoop dat het beeldmateriaal goed is. 

Zaterdag


Ik heb op zaterdag nog wat foto's gemaakt, waaronder deze producten van het event. 


 Zondag

Zondag heb ik mij voorbereid voor mijn thesis verdediging. Mijn thesis gaat over privé-universiteiten van Brussel. 

Ik heb mijn thesis nog eens herlezen, daarnaast heb ik een korte inleiding voorbereid. Ik heb op gekeken naar mogelijk vragen die ze kunnen gaan stellen en daarop een antwoord op geformuleerd. Dit is volgens mij alles wat ik kon doen om mij voor te bereiden op de verdediging. Dus ik ben benieuwd hoe het morgen zal gaan. 

Wat heb jij afgelopen week gedaan? 

Rosalie
X

Als jullie op de hoogte willen blijven van nieuwe artikel kan je mijn blog volgen via bloglovin. Het is gratis :)

You Might Also Like

4 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me