My life in pictures #1

06:00:00Een nieuw jaar is ingegaan en met een nieuw jaar ook een nieuw rubriek op mijn blog: de my life in pictures. In deze rubriek geef ik wekelijks een overzicht van wat ik die week gedaan hebt en dit met foto's. Dit vind ik zelf de leukste artikels om te lezen en nu ga ik dit jaar ook doen. Klik verder om te zien wat ik de eerste week van het jaar gedaan heb.
De eerste week is een korte omdat het nieuwe jaar op een vrijdag begon. Vanaf volgende week een overzicht van de hele week!

Vrijdag

Ik vier het oude jaar zoals alle andere jaren thuis, ik ben een echte huismus en geniet er echt van om dit thuis te vieren. Op stap gaan is niet echt iets voor mij.

5 minuten voor middernacht ben ik wakker gemaakt door mijn ouders. Ik was namelijk in slaap gevallen in de zetel en ze wouden niet dat ik het nieuwe jaar miste. We hebben onze glaasjes met champagne klaar gezet en dan de tv op een aftel programma gezet en dan samen afgeteld naar het nieuwe jaar. En dan net als alle andere jaren zijn we dan naar buiten gegaan om te kijken naar het vuurwerk. We steken zelf geen vuurwerk af maar buren van ons wel en van op de straat kunnen wij dan meegenieten van hun vuurwerk. Dit jaar was er opvallend minder vuurwerk, we hoorden veel knallen maar zagen niet echt veel vuurwerk. Beetje jammer!

Dit was mijn middag maal, we aten de leftovers van het nieuwjaarsmaal. We aten op oudejaar's avond chinees en hadden veel te veel besteld en hadden dan nog veel over voor de volgende dag. Hier zie je babi pangang en bami. Ik eet super graag chinees dus dit was een goed begin van het nieuwe jaar! 


De rest van de dag heb ik een beetje geblogd, youtube films gekeken en nadien wat meer van de serie chuck gekeken.

ZaterdagZaterdag begon vroeg aangezien we met het gezin naar de eerste solden dag wouden gaan. Wij zijn vroeg vertrokken zodat we voor de drukte daar waren. Mijn zus bracht voor mij ook een verlaat verjaardags cadeau mee. Ik heb de tea tree olie van the body shop gekregen. Mijn zus had dit al een tijdje geleden gekocht maar was vergeten dit aan mij te geven.

Ik ben hier heel blij mee, ik wou dit al een tijdje geleden hebben maar vond het altijd te duur. Maar nu heb ik het alsnog!

We zijn in hasselt gaan solden shoppen. Daar aangekomen zagen we dat de stad vol witte hertjes stond speciaal voor de kerst periode, heel mooi om te zien. 

We zijn als eerste naar de primark gegaan.Het was daar al behoorlijk druk toen wij aankwamen. Ik wou in deze koopjes specifiek truien hebben en een leuke kersttrui. Ik wou een trui van de H&MxKatyPerry lijn maar deze was al heel vroeg uitverkocht, dus ik hoopte er een te vinden in de primark. 

Ik ben geslaagd in de primark (een shoplog met al mijn aankoopjes komt later online), ik heb hier een leuke winterpyjama gekocht. Ik koop er elk jaar 1, deze zijn zo comfortabel. Daarnaast kocht ik nog wat andere spulletjes.  


Daarna zijn we nog even in de H&M geweest. Ik ben gaan kijken of ze misschien nog wat kerst items hadden maar helaas alles was uitverkocht. 

Hierna ben ik naar de C&A gegaan, ik ben de laatste tijd echt fan van hun kleding. Ik ben zelfs met 11 stuks naar het pashokje gegaan. Ik heb uiteindelijk een aantal stuks gekocht waaronder een paar stuks met 70% korting! 

We zijn nog naar wat andere winkels gegaan maar daar heb ik niet echt iets gekocht. Het was ook rond het middaguur koppen lopen, zo druk was het in jaren al niet meer! 

Als afsluiter van het shopdagje hebben mijn zus en ik een froyo gehaald. Deze winkel is redelijk recent en ik wou eens een froyo eten. De linkse is van mij, dit is passievrucht met m&m's. 

In Hasselt zijn er de laatste tijd echt leuke nieuwe winkels zo zag ik opeens een kiko winkel! Ik ben niet binnen gegaan maar daar ga ik binnenkort eens binnen! 

Dit is de uiteindelijke buit van iedereen samen, dit is echt een hele hoop! 

Zoals aangegeven komt van mijn spullen een aparte shoplog online. 

's Avond hebben we een kaas en wijn avond gehouden. Dit was een leuke afsluiter van een leuke dag! 

Zondag

Van zondag heb ik geen foto's gemaakt. Ik ben de hele dag bezig geweest met een taak die dringend af moest. En dat was zowat wat ik zondag heb gedaan! 

Wat hebben jullie vorige week allemaal gedaan? 

Rosalie
X

You Might Also Like

4 reacties

 1. Reacties
  1. Dit is niet van mij alleen maar van iedereen thuis! Maar ik heb inderdaad voor mijn doen veel gekocht :)

   Verwijderen
 2. Je school gaat natuurlijk voor, daar moet je je niet slecht over voelen ;)
  Wat een leuke buit heb je gemaakt!
  Froyo's zijn egweldig hé?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. School staat bij mij op 1 dit jaar! Dus dat gaat boven alles. En ik vond de smaak van de froyo even wennen maar het was wel heel lekker

   Verwijderen

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me