My Life in Pictures #2 Nieuwe camera, bloggen en testen afleggen

06:00:00Vandaag heb ik weer een nieuwe MLIP voor jullie. Ik laat jullie zien wat ik deze week gedaan heb. De week bestond voornamelijk uit het bestellen van een nieuwe camera, bloggen en enkele dringende dingen doen. Ook heb veel geblogd. Kijk verder om te zien wat ik afgelopen week allemaal gedaan heb!

MaandagMaandag ben ik begonnen aan het opruimen van mijn kamer. Het was echt nodig!

Ik heb even mijn kleding bekeken en heb in totaal een vuilnis zak aan kleding weggedaan. Daarnaast heb ik mijn verzorgingsspullen allemaal samen gestoken, ik had overal wel iets liggen. Nu heb ik alles samengelegd op 1 centraal punt zodat ik perfect weet wat ik heb. Ik heb zo gezien dat ik veel te veel douchegels heb. De middelste mand is uitsluitend douchegels dus dit moet ik even niet meer kopen.


Ook zag ik dat ik veel producten tegelijk gebruik. Zo ben ik bezig in 3 body butters, meerdere lippenbalsems,... . Ik heb nu langs mijn bed op mijn nachtkastje van elk van deze 1 gezet zodat ik deze eerst opmaak vooraleer ik aan een andere begin. 


Na het opruimen ben ik ook nog wat bezig geweest voor mijn blog. Ik heb in de Kerstvakantie heb ik even een pauze genomen. Ik had artikelen ingepland maar zelf niets meer geschreven met het resultaat dat ik nu geen artikelen heb. Dus ik ben maandag begonnen met het schrijven van artikelen. 

Een van mijn goede doelen voor dit jaar was dat ik 4 artikelen per week online wil zetten. Daarom probeer ik nu 5 artikelen per week te schrijven zodat ik 1 artikel per week vooruit werk. Voor in de periodes dat ik geen inspiratie of tijd heb. 

Dinsdag


Op dinsdag was ik ook in de weer met mijn blog. Zo heb ik een foto's gemaakt voor meerdere artikelen. Daarnaast heb ik ook een paar artikelen geschreven. Het artikel dat bij deze foto behoort staat ondertussen al online

De rest van de dag ben ik bezig geweest met het opzoeken van informatie voor een nieuwe camera. Ik ben de laatste tijd minder tevreden over de kwaliteit van mijn foto's. De kleuren op mijn foto's komen niet altijd overeen met de werkelijkheid en dat is zonde. 

Dus ik ben opzoek gegaan naar een nieuwe fototoestel. De voorwaarden waaraan deze moest voldoen was dat hij meer dan 16 megapixels heeft (dit is het aantal wat mijn huidige camera heeft) en een uitklapbaar scherm heeft. Ik vind het altijd een gedoe om foto's van mijn looks te maken als je niet eens weet of je wel in beeld bent. 

Ik heb na een tijdje zoeken gekozen voor de Samsung NX3300 fototoestel. Met deze kan je ook heel mooi filmen en dat is een bonus. 

Woensdag


Op woensdag ben ik de stad ingegaan voor het halen van nieuwe pasfoto's en daarna ben ik naar het gemeentehuis gegaan. Mijn pas vervalt binnenkort en ik werd opgeroepen om hem te hernieuwen. Dus ik ben met de foto's vlug even langsgegaan 


Daarna ben ik nog even naar de bibliotheek gegaan. Daar heb ik meerdere boeken gehaald, waaronder deze 3 boeken specifiek voor het bloggen. Je ziet 'How blogs Work' van Stephanie Duval, 'Zoekmachine optimalisatie'  van  Zoer en 'Make it, Blog it & share it' van Femma. 

Ik vind het leuk om over bloggen te lezen, er kan altijd iets interessant in staan waar ik misschien iets mee kan. Willen jullie een review van deze boeken als ik ze gelezen heb? 


Ook zag ik dit boek, dit is een remake van pride & prejudice maar dan met zombies als bijkomend element. Ik heb het even opgezocht er komt dit jaar zelfs een film van dit boek. De zombie hype is echt te ver aan het gaan! 

Donderdag

Op donderdag heb ik niet al te veel gedaan, 

Ik ben bij mijn opa langs gegaan, ik heb wat in de boeken over bloggen gelezen. En ik heb mij voorbereid op de testen van morgen. 

Ik ga vrijdag ochtend meedoen met testen en dit om dan eventueel te gaan werken bij de overheid. Dit is slechts de eerste van 4 rondes dus het zal nog een tijd duren eer ik hier meer over weet. 

 Ik studeer binnenkort af en ik begin stilletjes aan te kijken voor een job. Ik heb op donderdag ook mijn cv geupdate en ik heb mij ingeschreven op meerdere jobsites. 

Vrijdag


Vrijdag begon voor mij heel vroeg ik ben om 5:45 opgestaan om de trein om 6:38 te nemen. Ik nam de trein naar Brussel om naar selor te gaan om mijn testen af te leggen. Om iets na 8 kwam ik aan en na een half! uur zoeken vond ik de locatie waar ik moest zijn.  Daar heb ik dan een paar uur testen gedaan en dan terug naar huis. 

Na middag heb ik mijn kamer nog wat opgeruimd en wat foto's gemaakt voor een artikel. 

'S avond ben ik met mijn familie gaan uiteten en daar heb ik lekkere cocktails gedronken. Ik heb er in totaal 3 gedronken. Ik heb gekozen voor 2 die ik nog niet kenden deze waren white pearl, gin fizz en voor mijn favoriete cocktail Hawaiian dream. De twee eerste waren lekker maar Hawaiian dream blijft toch wel mijn favoriet! 


Zaterdag


Zaterdag vroeg kwam mijn camera aan! Ik ben hier zo blij mee. Ik heb de hele voormiddag bezig geweest met deze in elkaar te steken en het gebruiksboekje te lezen. Ik heb hem ook bijna de hele dag laten opladen zodat ik hem morgen al kan testen! 


In de namiddag ben ik bezig geweest met mijn make-up stash die in een helmer kastje zit te herindelen en beter te organiseren. Ook heb ik een bakje gemaakt met mijn favoriete producten zodat deze bij elkaar zit. Ik heb ook goed opgeruimd en een paar dingen weg gegooid nu heb ik 2 lege lades over! 

Ik was heel lang bezig met deze la in te richten, hierin zitten mijn lippenstiften, mascara's, eyeliners en oogpotloden. Ik was net klaar en wou hem terugzetten in de kast. En net op dat moment viel de hele la uit mijn handen en natuurlijk zo dat alles eruit lag. En ik mocht weer opnieuw beginnen. 

Zondag


Zo ziet mijn camera eruit. Ik ben er echt blij mee. Ik heb de hele ochtend getest hoe deze werkt, ik heb wat foto's gemaakt, wat verschillende opties geprobeerd, ....


En dit was ik in de namiddag aan het doen . Ik heb mijn camera meteen getest en een eerste video er mee opgenomen. Ook heb ik mijn softbox gebruikt. Het was even zoeken naar een juiste setting vooral voor de lamp maar ik denk dat ik hem gevonden heb.

Wat krijg je het trouwens warm door zo'n lamp! 

Ik had al bij al een vrij rustige week ik ben maar 2 dagen echt weg geweest voor dringende zaken. En voor de rest heb ik opgeruimd en geblogd. 

Ik heb meer dan de gewenste 5 artikelen geschreven. Ik heb de 4 artikelen voor deze week geschreven en daarnaast heb ik nog 3 artikelen voor volgende week geschreven. Ik heb in de kerstvakantie gemerkt hoe leuk ik het vond dat ik al artikelen geschreven had. Ik had toen geen tijd/zin om te bloggen en toen vond ik het handig om mijn al ingeplande artikelen te kunnen gebruiken om de periode te overbruggen. 

Ik wil nu zoveel mogelijk artikelen op overschot hebben, ik wil minsten 1 week met artikels voorlopen. En daarnaast nog een aantal op overschot hebben voor periodes dat het drukker is en ik geen tijd of inspiratie heb. En volgende week ga ik zoveel mogelijk proberen vooruit te werken dat ik genoeg artikelen op overschot heb voor een geruime tijd. 

Daarnaast pas ik ook nog een paar dingen aan. Zo komt dit artikel vanaf nu op maandag online en komt er een gewoon artikel op zondag online. Daarnaast komen alle artikelen vanaf nu online op 6 uur. 

En dat was mijn week. 

Wat hebben jullie afgelopen week gedaan? 

Rosalie
X

You Might Also Like

3 reacties

 1. Ben benieuwd naar die video!
  Ik ken het probleem met de looks. Ik heb geen fototoestel, maar een super goede camera op mijn gsm die ik gebruik en ook daar zie ik mezelf nooit echt als ik looks maak. Het is hopen dat je juist zit dan hé?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke week! Voor mij was het naar school gaan :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben wel benieuwd naar die boeken, kan je mss ook een stash video maken?

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me