My life in pictures #3 helpen nieuwjaar recepties en volgend hoofdstuk

06:00:00De derde week van januari is alweer om, wat gaat de tijd toch snel. Deze week had ik het wat drukker en door de drukte ben ik foto's vergeten te maken. Maar ik heb er een paar dus deze zal ik laten zien.


Maandag en DinsdagIk bespreek maandag en dinsdag samen omdat ik op die dagen hetzelfde gedaan heb.Mijn papa had een nieuwjaarsreceptie en had mij gevraagd om te helpen achter de toog. Wat ik met plezier gedaan heb. 

Het was dan mijn taak om mensen drinken te geven. ze hadden een beperkte keuze, water (plat of bruis), cola (light, zero en gewoon), fanta, fruitsap, wijn (rode of witte) of bier. Wat mij na 2 dagen opviel is hoe populair cola wel niet is, hoe onpopulair fanta is en dan ik geen pintjes kan tappen. 

Het is leuk werk om te doen maar na 2 dagen begonnen mijn handen wel pijn te doen door het openen van fles na fles. En ik was wel blij om na 2 dagen even mijn benen te laten rusten. 

WoensdagWoensdag kreeg ik een brief met de datum, tijd en locatie van mijn thesis verdediging. Ik moet deze verdedigen op 25 januari.

Ook kreeg ik woensdag bericht over de resultaten van de testen van selor die ik vorige week vrijdag gemaakt heb. Ik ben geslaagd en mag meedoen aan de volgende ronde. Ook dit is weer een test maar ik weet nog niet wanneer ik deze ga meemaken.

De rest van de dag heb ik wat foto's gemaakt voor op de blog en ben ik naar de winkel gegaan om inkopen te doen. En voor de rest heb ik het kalm aangedaan om wat te bekomen van de afgelopen 2 dagen.

Donderdag

Donderdag had ik zo'n ik heb zin in niets dagje. Ik kreeg mijn eigen niet gemotiveerd om iets nuttig te doen, dus heb ik maar wat opgeruimd in mijn kamer. Hij is bijna opgeruimd maar ik moet het nu nog goed gaan organiseren zodat ik er helemaal tevreden mee ben.


Vrijdag

Op vrijdag heb ik wat dingen gefotografeerd en getest voor mijn blog. En nog wat in mijn blog boeken gelezen.

Ik leer er verschillende dingen uit die ik dan meteen wil toepassen op mijn blog en dit heb ik dan vrijdag ook gedaan. Zo heb ik de grootte van mijn artikels kunnen aanpassen zodat ik grote foto's in artikels kan verwerken. En daarnaast heb ik nog andere dingen aangepast.

Zaterdag
Op zaterdag heb ik iets leuk gedaan. Ik heb mij ingeschreven voor een specifieke lerarenopleiding of d cursus. Die is een opleiding voor mensen met een diploma hoger onderwijs om in 1 jaar of 2 jaar (via avondschool) een diploma voor lesgeven te krijgen. Ik ga dit doen via avondschool en begin in februari. Ik ben hier heel benieuwd naar, dit is iets wat ik al jaren doen en nu ga ik het ook eindelijk doen!


Daarnaast had ik nog iets leuk op zaterdag. Mijn zus kan via een collega makeup kopen. Deze collega krijgt dit toegestuurd en ze wil er vanaf en verkoop dit dan goedkoper. Mijn zus had foto's doorgestuurd en ik heb al deze producten even opgezocht en uit alle producten heb ik deze drie gekozen die ze dan voor mij gekocht heeft.

Je ziet een givenchy lippenstift in de kleur 204 en 2 oogschaduw paletten. Een van clarins nummer 01 en het clash & white edition palette van Yves Saint Laurent.

Ik ben hier zo blij mee en van al deze producten komen er binnenkort uitgebreide reviews van als ik ze een tijdje getest heb.

ZondagOp zondag heb ik dit artikel over de rouge edition lipsticks afgewerkt. Ik heb deze uitgebreid getest deze week en de resultaten hiervan zal je kunnen zien in het artikel van woensdag.

Daarnaast heb ik nog wat in de blogboeken gelezen, 2 zijn nu volledig gelezen en aan het derde ga ik beginnen. Als ik ze alledrie gelezen heb komt er een review aan.

En dat was mijn week. Ik ben vooral op maandag en dinsdag druk bezig geweest. Daarnaast heb ik nog wat leuke dingen gedaan zoals mij inschrijven voor een vervolgopleiding. En daarnaast ben ik ook heel blij met mijn aankopen en mijn resultaten van de selor testen.

Wat heb jij afgelopen week gedaan?

Rosalie
X

You Might Also Like

3 reacties

 1. Gek. Veel van mijn vrienden en ikzelf verkiezen fanta boven cola.
  Ik wens je veel succes met je thesis verdediging en je verdere studies in avondschool.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik verkies ook fanta! :) Maar op die 2 dagen hebben we 3 flessen fanta opgemaakt t.o.v. tientallen veel flessen cola. Dankjewel :)

   Verwijderen
 2. Oh die lipsticks zien er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me