Nailart voor dummies #1: druppelende nagelart!

06:00:00


Ik ben echt slecht in nail arts en ben dan opzoek gegaan naar makkelijke nailarts die echt iedereen zou moeten kunnen maken. En als ik het kan dan kan iedereen het! Vandaag de eerste van deze nieuwe serie reeks op mijn blog. De druppelende nagelart is super makkelijk te doen en het duurt ook niet lang.  Kijk verder om te zien hoe je dit nu doet. 

Wat heb je nodig? 
  • een dottingtool of een bobbypin
  • base en top coat
  • minimaal 2 verschillende kleuren maar met meerdere wordt het leuker

Hoe doe je dit nu? 

Als eerste breng je ene base coat aan en laat deze drogen. Dan breng je een basis nagellak kleur aan, ik koos voor zwart maar alle kleuren kunnen. Mocht je met meerdere kleuren werken dan zou ik voor wit gaan, dit ziet er het mooiste uit. 

Daarna breng je een klein streepje aan op je nagel vanwaar je de nagel wilt laten laten druipen. Vanuit dit lijntje breng je met het dotting tool 3 streepjes aan tot ongeveer de helft van de nagel. Kies voor verschillende lengtes dit maakt het mooier. Zorg ervoor dat er mooie boogjes ontstaan als je de streepjes trekt, dit oogt het mooiste maar is zeker geen must. 

Boven aan de streepje maak je deze iets boller eventueel kan je dit met een grotere dottingtool doen of met een bobbypin. 

Laat dit alles goed drogen en breng dan als afsluiten een topcoat aan. En dat was het al weer. 

Dit was een super makkelijke en snel te maken nail art, echt iedereen zou dit moeten kunnen maken. 

Maak je vaak nailart? 

Rosalie
X

You Might Also Like

1 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me