Opi front lawn 908

06:00:00


Ik heb voor kerst mijn allereerst OPI nagellakje gekregen, dit kon je hier al zien. Ik heb het lakje front lawn 908 gekregen. Aangezien een nagellak van OPI ongeveer € 15 kost was heel benieuwd naar de kwaliteit van dit lakje.  Want € 15 geef ik niet zomaar uit aan nagellak tenzij het echt goed is!

De verpakking ziet er mooi uit, heel strak en stevig. Het is van glas maar echt sterk, het kan zeker tegen een stootje. Op de dop staat het logo van OPI en dat ziet er mooi uit, zo kan je deze snel terug vinden in je stash. Aan de onderkant vind je dan de naam en het nummer van het lakje. Al bij al een mooie strakke verpakking. Zo ziet de nagellak er uit, dit zijn 3 laagjes. De nagellak heeft een geel groene kleur en na 2 laagjes zie je het geel er nog heel goed door. Maar na 3 laagjes heb je een volledig groene dekking. De nagellak zelf lakt heel goed en hij droogt ook snel!

Ik vind dit zo'n mooie kleur! Een echte gras groene kleur die vrij subtiel en niet te opvallend is. Dit is een kleur die je het hele jaar door kunt dragen. De nagellak blijft lang zitten zelfs na 1 week is hij nog niet gaan chippen. Dat is echt indrukwekkend! Dit is echt goede kwaliteit nagellak.


De positive punten:
+ mooie kleur
+ dekt goed
+ blijft lang zitten
+ lakt goed

De negatieve punten
- 3 laagjes vooraleer volledige dekking
- de prijs

Ik ben echt fan van dit lakje maar ik vind € 14,99 voor een nagellak nogal aan de dure kant. Maar ik vind het wel een goed lakje en vooral een mooie kleur. Dus het komt er op neer ben je bereid om de prijs te betalen of niet.

Heb je zelf nagellak van OPI? En wat is jouw favoriete nagellak merk?

Rosalie
X

You Might Also Like

3 reacties

  1. Mooie nagellak, zelf heb ik geen opi maar wel veel essie nagellakjes die zijn ook heel fijn

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de kleur niet zo geweldig. Ieder zijn eigen smaak hé! Ik heb enkele dagen geleden een OPI nagellak gekocht bij Kruidvat voor €9,99. Ze zijn daar tijdelijk beschikbaar voor die prijs! Misschien handig voor de mensen die dit lezen! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het een mooie nagellak maar wel duur. ik heb er zelf veel van essence en actrice

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me