Rimmel Kate Moss long lasting finish lipstick 107

06:00:00


Een lipstick die al een tijdje in mijn stash ligt en een groot favoriet is, is deze 107 Kate Moss lipstick. Ik heb aan deze nog nooit een eigen artikel gewijd terwijl hij dat toch wel waard is. Dus vandaag wil ik dat goed maken door een heel artikel aan dit fantastisch product te wijden.Zo ziet de lipstick eruit. Het heeft een mooie rode huls met een kroontje op zijn dop. Mooie strakke verpakking maar toch opvallend genoeg in je stash.


Op de dop zie je ook de naam van Kare en een hartje. Dit is een leuk detail.Op de onderkant zie je welke lippenstift het is. Het bestaat enkel uit een nummer, ik vind het leuker als een lipstick een naam heeft. Maar dat is natuurlijk maar een detail.


Zo ziet de lippenstift eruit op mijn arm. Rimmel omschrijft deze kleur zelf als wijnkleur en daar ben ik wel mee akkoord.


Zo ziet de lippenstift eruit op mijn lippen. Het is een felle rood-bruine kleur.  Ik vind dit een super mooie kleur.


En zo ziet het full face eruit. 

Hier zie je hoe donker de kleur is. De kleur is een felle rode naar bruin neigende kleur. Ik vind dit een super mooie kleur die ik graag draag. 

De lipstick zelf is makkelijk aan te brengen hij glijd goed over je lippen (zeker voor een matte lippenstift). Ook dekt hij goed. De kleur droogt mat op maar blijft aangenaam aanvoelen op je lippen. De lipstick blijft ook lang zitten. Zo overleeft een drankje en een snack zonder problemen. Maar na een vettige maaltijd moet hij lichtjes bijgewerkt worden. In totaal blijft de lipstick redelijk lang goed zitten afhankelijk wat je eet kan deze een hele dag goed blijven zitten.  

Ik ben heel blij met deze lippenstift. Ik had deze vroeger gekocht omdat ik dit een klassieke rode kleur vond die de meeste wel goed staat. En ik ben nog steeds blij met deze aankoop. Ook een leuk voordeel van deze lippenstift: je tanden lijken witter door deze lippenstift omdat deze zo donker is. 

Je kan deze lippenstift kopen bij kruidvat voor € 10,99. 

Rosalie
X

You Might Also Like

3 reacties

 1. Mooie kleur! Staat ook goed bij je huidskleur en haarkleur!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! :) Het is een van mijn mooiste kleuren uit mijn stash, en een die ik vaker moet dragen!

   Verwijderen
 2. Mooie lipstick, deze zit ook in mijn stash en ik ben er zo blij mee

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me