Yves Rocher: zuiverende reinigingsgel sebo végétal

15:00:00


Een zuiverende reinigingsgel met peelende effect die ik vaak gebruik is de sebo Specific van Yves Rocher. Dit prodcut zou je huid en je poriën zuiveren en is ideaal voor de gemengde tot vette huid. Om te weten wat ik van dit product vind moet je even verder lezen. 

Het product is op basis van Baikalpoeder wat er voor zorgt dat de huid matte wordt. De reinigingsgel is bovendien parabenen, siliconen en minerale olie vrij. 

Het product belooft je huid perfect te reinigen, onzuiverheden en make-upresten perfect te verwijderen en de overtollige talgproductie tegen te gaan. 


Zo ziet het product er uit op mijn hand. Het heeft een vrij gelachtige substantie met minuscule scrub deeltjes. Het eerste wat je merk als je dit product open doet is de geur, een heel erg chemische geur vermengd met citrus elementen. De geur is vrij straf en niet erg aangenaam maar de geur vervliegt gelukkig snel. 

Van de gel hebt je weinig nodig, de hoeveelheid die je hier ziet is voldoende voor je gezicht. De gel schuimt snel en geeft een lichte peeling. Het product was je nadien weg met warm water. Nadat je klaar bent voelt je huid super zacht aan en is je huid make-up en vet vrij. 

Ik gebruik deze nu al een tijdje en mijn huid voelt na elke keer weer proper aan en ik merk dat mijn huid ook minder snel vet wordt. 

Het product kost €6,90. 

Voordelen van het product:

+ de goede werking
+ zuinigheid van het product
+ prijs

Nadelen:

- de geur

Ik ben alleszins overtuigd door dit product en zal het met plezier blijven gebruiken. 
Zuiverende Reinigingsgel
Toen ik ging kijken op de site van Yves rocher zag ik dat de verpakking van dit product aangepast is het ziet er nu zo uit. Dit vind ik een betere verpakking dan degene die ik nu heb. Met een duwverpakking kan je beter doseren en het is hygiënischer. 


Gebruik je vaak producten van Yves Rocher?

Rosalie
X

You Might Also Like

2 reacties

  1. Ik heb er vroeger wel enkele gebruikt, maar tegenwoordig kies ik voor Nivea en Garnier wat betreft skin care.
    Als mijn gezichtsreinigers op zijn, denk ik wel dat ik deze eens ga kopen en uittesten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben benieuwd naar de geur. Het ziet er een goed product uit

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me