3 x budget volume mascara's

06:00:00


Vandaag laat ik jullie 3 budget mascara zien. Niet interessant genoeg voor een apart artikel maar samen vormen ze een mooi artikel. Ik heb drie mascara getest die allemaal volume beloven te geven. Doen ze dit ook? 

Etos mega volume mascara € 5,99 


Zo ziet de mascara eruit. De mascara belooft volle en dikke wimpers te geven zonder klonters. 


Zo zien mijn wimpers eruit met de mascara. De eerste is van voor en de tweede is van onder getrokken. Mijn wimpers hebben volume bijgekregen en hebben ook een mooie krul. Ze zijn ook mooi zwart gemaakt.  Ik ben tevreden over deze mascara.

Hij is makkelijk in gebruik en maakt mijn wimpers mooi.

Essence get big lashes waterproof mascara € 2,53 
Zo ziet de mascara er uit, het heeft een heel groot dik borsteltje. De mascara belooft volume te boosten en is bovendien waterproof.


Zo zien mijn ogen eruit met de mascara. Ook deze mascara heeft mijn wimpers meer volume en ook een mooie krul gegeven.

Deze separeert mijn wimpers wel meer dan de vorige en dit doet ze voller lijken. Ook met deze ben ik heel tevreden.

Rimmel London Volume flash instant thickening mascara € 9,99 


De derde mascara en tevens ook de duurste is deze van rimmel. Deze belooft instant volume en vollere wimpers te geven.Zo zien ze eruit met de mascara. Deze krult ze niet fel en dat is net wat ik van mijn mascara wil. Lengte heb ik voldoende maar ze staan nogal recht. Maar hij separeert ze wel mooi en geeft ze zo meer volume. Nog een punt van verschil met de vorige twee, deze is minder zwart, minder fel.

Deze geeft volume en separeert mijn wimpers mooi. Maar krullen doet ze mijn wimpers niet en dat vind ik een beetje zonde.

Dit waren de 3 mascara's. Alle drie geven ze volume, die van essence het meeste van ze allemaal. Maar zelf vind ik die van Etos het mooiste. Hij geeft volume en krult mijn wimpers heel mooi.

Wat is jouw favoriete mascara?

Rosalie
X

You Might Also Like

1 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me