Beauty nieuws Bold Softness van Catrice

06:00:00


Catrice komt in maart weer uit met een limited edition collectie genaamd bold softness. De collectie bestaat uit pastel tinten die ideaal zijn voor zowel de winter als de lente. En vandaag geef ik jullie een sneak peak van deze collectie.

Als eerste zit er in deze limited edition collectie 3 duo oogschaduws. Je hebt bij elk van deze een lichtere en een fellere kleur. De oogschaduws zouden een goede pigmentatie hebben en zouden ideaal zijn voor het creëren van een vrouwelijke en zachte ooglook.  De drie kleuren combinaties zijn mint, roze en mauve. Deze kosten € 3,99 per stuk. 

In deze collectie zitten ook 2 lipsticks, deze twee zijn van de voluminous lip colour lijn. In deze collectie zit een intens rode kleur en een licht roze. Deze lipsticks beloven een gemiddelde dekking en een glanzende finish te hebben. De romige lipstick voelt zacht en aangenaam aan op je lippen. Deze kosten € 4,49 per stuk.


Ook hebben ze een kleur confectionerend poeder, met deze kan je alle kleur verschillen in je gezicht wegwerken. Zo helpt de groene kleur tegen roodheden, de beige- roze helpt tegen vermoeid uitziende huid en maakt je huid ook mat. En de paarse vangt het licht, dus doet dienst als subtiele highlighter. In dit poeder is er een spiegel ingebouwd. Dit poeder kost €5,49. Daarnaast brengt catrice ook 4 nagellakjes uit. Een mint, een mauve en een licht en felle roze kleur. Deze nagellakjes zijn semi matte. De nagellak geeft een goede dekking, blijft lang zitten en heeft een uniek effect op de nagels. De mint en licht roze nagellakjes bevatten lichte shimmers. 

 En dan ten slotte brengt catrice een volledig nieuw product uit. Dit is een parfum stick met een (volgens catrice) aangename en frisse geur ideaal voor de lente. De parfum is in een vaste vorm die je dan smeert op de plekken waar je normaal je parfum aanbrengt. Dit product kost € 3,99.

Deze tijdelijke collectie ligt vanaf maart in de winkels.

Wat vind je van deze collectie?

Rosalie
X

You Might Also Like

3 reacties

  1. Ik ben heel benieuwd naar de parfum stick!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het ziet er een mooie collectie uit! Ik ben vooral benieuwd naar de lippenstiften

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben benieuwd naar dat parfum stick en dan vooral de geur die het product heeft

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me