Collection 2000 concealer in fair

06:00:00

Een product dat niet kan ontbreken bij mijn dagelijkse make-up look is de collection 2000 concealer. Deze gebruik ik elke keer met veel liefde maar ik heb er nooit een review over geschreven. De reden hiervoor is dat je dit product hier niet kan kopen maar wel in Engeland. Tegenwoordig kan je make-up producten makkelijker dan ooit online kopen dus ik besloot hem vandaag te reviewen voor jullie.


Ik hem de concealer in de lichtste kleur namelijk fair. Deze kleur is iets te licht voor mij maar liever te licht dan te donker. Maar eenmaal afgepoederd zie je dit niet meer.


De concealer belooft gebreken en vlekken te bedekken tot 16 uur. De concealer zit in een doorzichtige tube en breng je aan met de applicator. Dit is minder hygiënisch maar je kan de concealer eerst aanbrengen op je hand en dan met een kwastje aanbrengen. Ik ben tevreden over de verpakking. Je ziet wanneer de concealer bijna op is en het brengt makkelijk aan en het kan tegen een stootje.


Zo ziet mijn gezicht er uit voor concealer. Ik heb donkere kringen onder mijn ogen (zie je beter op de onderstaande foto) en wat roodheden en kleur verschil rond mijn neus.


Hier zie je mijn donkere kringen duidelijker.


Dit is met concealer. De blauwe kleur is wat opgelicht en is minder opvallend dan ervoor. De blauwe kleur is niet helemaal weg maar hij is minder aanwezig. Ik zie er ook minder moe uit wat de bedoeling is van concealer. 


Hier zie je de ogen van dichterbij. Hier zie je duidelijker dat de blauwe kleur minder is. Ook zie je dat het gebied onder mijn ogen opgelicht is. 


Zo ziet mijn neus eruit na de concealer. Voor concealer zie je hier een duidelijk kleur verschil, en dan vooral in de lijn. Met concealer is dit volledig weg gewerkt. 

De concealer is makkelijk in gebruik. Je brengt hem aan met de applicator en dan blend ik deze uit met mijn vingers, ik vind dat net iets fijner werken dan met een kwast. De concealer blijft de hele dag goed zitten en gaat niet creasen. 

Met 1 flesje kom je lang toe, ik heb mijne 2 jaar en hij is nu bijna op. Ik gebruik hem wel niet dagelijks dus dit hangt af van je gebruik maar hij is zuinig in gebruik. 

De concealer kan je kopen in Engeland maar je kan hem ook online kopen via bv amazon. 

Welke concealer gebruik jij?

Rosalie
X

You Might Also Like

2 reacties

  1. Ziet er een fijn product uit! Ik gebruik momenteel de velvet finish concealer van catrice in de lichtste kleur :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit product ziet er goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me