Essence soft touch mousse foundation review

06:00:00


Al jaren een van mijn favoriete foundations is deze soft touch mousse foundation van essence. Ik heb heel veel verschillende foundations getest en geen andere doet wat deze voor mij doet.


Zo ziet het product er uit. De foundation zit in een glazen pot wat van vrij stevig materiaal gemaakt is wat zeker tegen een stootje kan.


Ze hebben onlangs deze collectie vernieuwd. Er zijn meer kleuren bijgekomen en de potjes zijn ook veranderd. Rechts zie je mijn oude foundation in de kleur 01 matt sand. Hier zie je ook duidelijk het verschil in potjes, de nieuwe zijn een stuk groter dan de oude variant. Dit komt  doordat deze een dikkere laag glas hebben. 

Deze rechts foundation heb ik ook gebruikt voor de foto's voor de review omdat de kleur links te donker is voor mijn huid. In de winkel zag het er goed uit maar in het daglicht is deze te donker voor mijn huid. Beide werken wel hetzelfde dus het uiteindelijke resultaat is hetzelfde.


Hierboven vermelde ik al dat de potjes van model zijn veranderd en dit is goed. Rechts zie je het probleem met de oude verpakking. De potjes zijn gebogen en hierin zit ook foundation en kan je maar moeilijk uithalen. Bij de nieuw verpakking is dit niet meer zo dus problem solved! . 


Hier zie je mijn gezicht voor foundation. Mijn wangen en neus zijn rood van kleur en ook heb ik een paar onzuiverheden rondom mijn kin.


En zo ziet mijn gezicht uit met de foundation. De roodheden zijn volledig weggewerkt bij mijn wangen breng ik op de roodste plekken 2 laagjes aan voor een volledige dekking.


En dit is mijn afgewerkte look. Hier heb ik concealer, mascara, highlighter en wenkbrauw poeder aangebracht.

De foundation brengt makkelijk aan, geeft een volledige dekking, is compleet matte en moet niet afgepoederd worden. Hij blijft bij mij een hele dag goed zitten en moet niet bijgepoederd worden, hij kan perfect mijn vette t-zone in bedwang houden. Ook onzuiverheden verdoezelt hij maar daar breng ik graag nog wat concealer op aan zodat ze volledig weg gewerkt zijn!

Ik ben echt dol op deze foundation, snap je waarom?

Welke foundation gebruik je dagelijks?

Rosalie
X

You Might Also Like

1 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me