Essie summer collection 2014 nagellakset review met swatches

06:00:00


Een tijdje geleden zag ik dit essie setje bij de action voor €5. Ik vond het mooie kleuren en besloot het mee te nemen. Dit setje is al in 2014 uitgekomen en bevat zomer kleuren. Maar je kan het nog vinden bij action. En de kleuren kan je ook apart kopen via essie.


Zo ziet het setje eruit, je ziet de 3 nagellakjes met de bijhorende naam. Simpel maar toch mooi gedaan


 En de nagellakjes zelf zien er ook mooi uit. De naam Essie is in het flesje gedrukt en op de dop staat de naam en nummer van het lakje. De flesjes zijn ook stevig, ze kunnen tegen een stootje. 

  323 - Ruffles and Feathers 

Dit is het eerste lakje van deze collectie, dit is Ruffles and Feathers een heel aparte naam die totaal niets met het lakje te maken heeft. Dit is een van mijn favoriete kleuren en ook op mijn nagels vind ik dit een mooie kleur. 

Deze nagellak dekt in 2 laagjes, droogt snel en blijft een week goed zitten. Ik vind dit een heel mooie nagellak, die heel goed zijn werk doet. 

324 - Haute in the heat 

Dit is een heel felle roze kleur nagellak, een roze kleur die tegen het rode aanleunt. Heel fel en heel mooi! Met roze kan je bij mij nooit fout gaan, een heel groot deel van mijn nagellak stash bestaat uit roze lakjes. 

Ook deze dekt in 2 laagjes droogt snel maar deze chipt wel veel sneller dan de groene kleur. Deze hield het amper een paar dagen uit voordat hij begon te chippen en dat is nogal snel. 


321 - Roarrrrrange 

En dan ten slotte deze fel oranje kleur, dit is absoluut mijn kleur niet. Maar mocht je fan zijn van fel oranje kan dit zeker een optie zijn voor jouw. Deze nagellak dekt in 3 laagjes en blijft ook een week goed zitten.

En dit waren de drie nagellakjes van het Essie zomer collectie 2014. Vooral de groene en de roze vind ik mooi, de orange kleur is niet mijn ding. De groene en oranje blijven allebei heel erg lang goed op je nagels enkel de roze chipt redelijk snel. 

Heb jij nagellakjes van Essie? En wat is jouw favoriete kleur nagellak? 

Rosalie
X

You Might Also Like

4 reacties

 1. Reacties
  1. Ik vind vooral de groene en roze kleur mooi, oranje is niet echt mijn kleur :)

   Verwijderen
 2. Mooie nagellakjes, ik heb nog geen essie nagellak maar ik zou er zo graag een paar aan mijn stash toevoegen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik raad ze echt aan, ze lakken goed, drogen snel en blijven lang zitten

   Verwijderen

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me