Hawaiian dream cocktail recept!

06:00:00


Een van mijn favoriete cocktails is deze Hawaiian dream, het is een zoete cocktail met ananassmaak. Deze drink ik altijd als ik cocktails ga drinken. Ik heb aan de barman het recept gevraagd en deze deel ik nu met jullie.


Wat heb je nodig?

- 0.3 cl malibu
- 0.3 cl safari
- 0.2 cl vodka
- 1.2 cl ananassap of op smaak

Je gooit al deze ingrediënten samen en schud ze goed door elkaar. En giet dit nadien in een glas. Je werkt het af met een spiesje van wat fruit. 

Je bepaalt zelf hoeveel ananas je wilt dit doe je op smaak, maar dit is de hoeveelheid die de barman gebruikt. En dit vind ik lekker smaken dus dit is de hoeveelheid die ik aanraad. Wil je het straffer dan doe je meer alcohol (in dezelfde verhouding als hier aangegeven). 

En dit was het 'recept'. Als jullie dit zelf eens proberen laat mij dan weten wat je er van vond.

Wat is jullie favoriete cocktail? 

Rosalie
X

You Might Also Like

2 reacties

  1. Mmmh, klinkt lekker. Mijn favoriete cocktail is Tequila sunrise ook een zoete cocktail, ook iets voor jouw misschien?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze ken ik nog niet maar tequila drink ik wel graag dus deze zal mij waarschijnlijk wel smaken. Eens zien of ze deze in mijn cafe maken

      Verwijderen

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me