LOTF: sollicitatie look

06:00:00


De afgelopen weken ben ik redelijk veel aan het solliciteren. Ik dacht dat het misschien leuk zou zijn om mijn sollicitatie look als een LOTD te gebruiken. Ik gebruik telkens dezelfde look voor te solliciteren. En dit is de look die ik elke keer gebruik.


Voor een sollicitatie gesprek doe ik make-up op, dit doe ik ook in het alledaagse leven dus waarom dit niet doen voor een sollicitatie gesprek? Wel doe ik niet te veel make-up, want te veel is naar mijn gevoel not done. Ook te opvallende make-up doe ik niet op naar een sollicitatie gesprek.

Dus ik kies telkens weer voor deze simpele make-up look met weinig tralalala. Ik draag hier een vrij neutrale make-up look met foundation, poeder, concealer, wenkbrauw poeder, mascara en lipstick. Dit is mijn minimale make-up look, op dagen dat ik make-up wil dragen maar niet te veel make-up wil ophebben en dat vond ik ook ideaal voor een sollicitatie gesprek.

Foundation, concealer en poeder zorgt ervoor dat mijn huid er goed uitziet en bedekt eventuele onzuiverheden. De wenkbrauwen is voor mij een echte must, dit doet zoveel voor mijn gezicht! Mascara zorgt ervoor dat mijn ogen wakkerder kijken en dat is iets positief voor een sollicitatie gesprek. En ten slotte draag ik graag lipstick dus dat mocht niet ontbreken ook maakt dit de make-up look af.

Zo ziet de look eruit in het vooraanzicht.


En dit is in zijaanzicht.

Hier zie je nog alles even duidelijk. Ik vind het een fijne look en een die ik al lang als every day look draag en nu ook als sollicitatie look gebruik.

Ik vind deze look zo fijn om te dragen omdat ik make-up op heb en dat maakt mij zelf zekerder maar ook weer niet te veel zodat ik mij niet als een plamuurlaag ga voelen.

Hoe ziet jouw everyday make-up look er uit?

Rosalie
X

You Might Also Like

2 reacties

  1. Prima look voor sollicitaties lijkt mij! Wat voor job zoek je? Succes in elk geval!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me