MLIP #5 Shoppen en eerste MAC bezoek

06:00:00Deze week heb ik mijn eerste bezoek gebracht aan een MAC winkel. Daarnaast heb ik ook mijn thesis verdedigd en ben ik gaan shoppen. En deed ik nog wat andere dingen.


Maandag


Op maandag heb ik mijn thesis verdedigt. Ik moest om half 12 op school zijn en dan 3 kwartier vragen beantwoorden. Dit ging redelijk goed denk ik. Volgende week krijg ik mijn punten dus dan zal ik weten of ik eindelijk afgestudeerd ben!

De rest van de dag heb ik niet veel gedaan. Ik was pas terug vanaf 3 en heb toen de rest van de dag een me dag gehouden. Lekker niets doen en genieten van de vrije tijd die ik nu heb.

Dinsdag

Op dindsdag heb ik vooral youtube video's gekeken. Ik liep weken achter en heb dit dinsdag ingehaald. Hier kruipt verrassend veel tijd in maar het was wel leuk om te doen.

Woensdag


Op woensdag ben ik weer aan de slag gegaan voor mijn blog, ik heb redelijk veel foto's gemaakt voor toekomstige artikelen. Ik loop weer achter met artikelen. Door mijn examens heb ik geen tijd gehad om artikels vooruit te schrijven dus ik heb nu geen artikelen op reserve.

Daarnaast ben ik de laatste tijd ook veel bezig achter de schermen. Zo wil ik een nieuwe lay out en een nieuw logo maken. En daarnaast ben ik ook bezig met andere zaken.

Donderdag

Op donderdag ben ik aan het solliciteren geweest. Als ik nu afgestudeerd ben of niet ik wil zo snel mogelijk aan het werk. Als ik niet afgestudeerd ben dan kan ik het pas herdoen in augustus of september. Tot die tijd kan ik ook gaan werken.

Donderdag had ik ook een samenkomst van alle mensen die de lerarenopleiding gaan doen. We hadden een infosessie over de opleiding en de mogelijke vakken die we mogen geven.

Vrijdag

Ik had via een uitzendbureau gesolliciteerd voor een functie en ik mocht vrijdag al meteen boekhoud en excel testen afleggen voor in mijn dossier. Op beide heb ik goed gescoord daar ben ik echt blij mee. Zeker omdat ik al 3 jaar geen boekhouden gedaan had en het er verrassend nog goed in zat. Bepaalde zaken verleer je blijkbaar niet :)


De rest van de dag heb ik nog wat geshopt. Ik ben bij heel wat winkels geweest om te kijken naar eventuele koopjes. Ik heb uiteindelijk bij primark, kruidvat en de hema wat spulletjes gekocht. In de hema vind je nu deze make en bake potten. In deze potten zitten alle ingrediënten die je dan moet mengen met boter en eigeel en dan kan je koekjes bakken. Met deze mix kan je bv m&m koekjes maken. Ze hebben verschillende varianten, ik heb er uiteindelijk geen gekocht.Ook heb ik in de primark 2 t-shirt gekocht. 


En dit heb ik gehaald bij het kruidvat en bij de c&a. Ik moest weer een nieuwe exemplaar van mijn favoriete foundation hebben en ook heb ik wat spullen van NYC gekocht. Bij kruidvat geld nu 2 voor €5 op alles NYC spullen. Aangezien de foundation alleen al € 4,99 kost is dit een heel goede deal. 

Ook wou ik mijn eerste mac lipsticks gaan kopen. Ik heb onlangs een cadeaubon gekregen en wou deze graag gaan inwisselen voor 2 lipsticks. Ik wou Russian red halen en kijken voor een bijkomende lipstick. Maar Russian red was niet geleverd en de volgende levering kon nog 2 weken duren.

Ik heb dan maar even gekeken voor de andere lipstick die ik wou kopen. Ik wou graag even velvet teddy en please me proberen.


Hier heb ik velvet teddy op. Ik vond het eerst wat heftig, het is toch een speciale kleur. Maar de verkoopster vond hem mij goed staan en ik ben ondertussen volledig overtuigd. Dus binnen 2 weken ga ik terug voor Russian red en velvet teddy. Beide zijn mooie kleuren die ik met veel plezier ga dragen.


Hier zie je de kleur nog eens. Dit is bijna 7 uur en een maaltijd later en hij zat er nog goed op! Super kwaliteit! 

Zaterdag

Op zaterdag heb ik vooral series gekeken. Ik ben onlangs aan Chuck begonnen en vind hem tot nu goed. Dus ik heb zaterdag veel van deze gekeken.

Zondag

Op zondag zijn mijn winacties online gekomen. Omdat mijn blog 1,5 jaar bestaat hou ik een drie delige winactie. Je maakt kans op het sleek face form palette op mijn blog en een contourpalette op mijn instagram en twitter. Dus vergeet niet mee te doen met een van deze winacties!

En dat was in grote lijnen mijn week. Er zijn een paar belangrijke dingen gebeurd zoals het verdedigen van mijn thesis en mijn testen die ik afgelegd heb.

Rosalie
X

You Might Also Like

4 reacties

 1. Velvet Teddy is geweldig hé! Ik ga hem vandaag kopen (als ze hem nog in store hebben).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, ik vind mac lipsticks zo mooi! Ik kan al niet wachten op de reviews!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ;) Je zal nog even moeten wachten, ik heb ze nog steeds niet. Ik hoop ze morgen te kunnen halen als er eindelijk bijgeleverd is

   Verwijderen

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me