MLIP #6: resultaten examens en perspakket

06:00:00


Deze week zijn er een paar spannende dingen gebeurd. Zo kreeg ik de uitslag van mijn examens en kreeg ik mijn eerste perspakketje.


Maandag


Op maandag heb ik mijn video van het beauty speed date event ge-edit. Dit moest ik nog even doen voordat deze online kwam dinsdag. Ik vind editen leuk om te doen maar er kruipt toch wel veel werk in het maken van een video. Hier ben ik toch een paar uur zoet mee geweest. Het resultaat zie je hier.

De rest van de dag ben ik met mijn papa onderweg geweest om voor mijn papa een koersfiets te halen. We moesten om 5 uur deze ophalen en we moesten toch een eind gaan. En dit dan nog door de file zowel op als terug.

DinsdagDinsdag ben ik bezig geweest met van alles. Zo heb ik mijn kamer opgeruimd, mijn kleerkast georganiseerd, mijn make-up georganiseerd.

Daarnaast heb ik ook wat foto's gemaakt van mijn favoriete concealer, deze gebruik ik dagelijks en ik ben er zo blij mee. De review van deze is ondertussen ook al online gekomen.

De rest van de dag heb ik een info sessie gehad van mijn opleiding. Ik kreeg uitleg over de 3 vakken die ik dit semester ga doen. Ik kreeg ook wat meer informatie over het afstands-onderwijs waarmee ik deze 3 vakken mag volgen. Dit wil zeggen dat ik in plaats van 2 x per week naar school moet, ik maar 7 keer dit semester moet gaan. Dat scheelt! Wel moet ik alles op zelfstandige basis leren maar dit zal wel lukken.


Woensdag

Op woensdag ben ik aan het solliciteren geweest. Ik wil zo snel mogelijk een job, ik weet niet als wat maar alle vacatures die vragen naar mijn profiel bekijk ik. En op alle jobs die mij aanspreken solliciteer ik.

Woensdag 's avond ben ik bloed gaan geven. Dit doe ik elke 3 maanden, het is een kleine moeite voor iets wat noodzakelijk is. Bij mij gaat het soms slecht met bloed geven, ik heb rollende aderen dus van het moment dat ze prikken kan mijn ader verschoven zijn. Dat wil dan zeggen dat ze moeten zoeken naar de ader en dat is het meest vervelendste gevoel ooit!

En ook woensdag ging het niet goed. De verpleegster die mij moest prikken maakte mij heel zenuwachtig waardoor ik mij al voor het bloed geven aan het opjagen was. En dat maakte het zoveel moeilijker. Ze was aan het voelen voor een ader niet in mijn armplooi waar dat normaal moet maar daarboven en dit jaagde mij zoveel op. Ik was hierdoor zo bang waardoor toen ze prikte ik mijn hele arm bewoog. Niet goed! Uiteindelijk heeft ze mijn ader gevonden maar het bloed liep niet goed. Ik had een zak voor 50% vol vooraleer we moesten stoppen omdat het traag liep. Jammer want mijn bloed wordt nu niet gebruikt en ik mag in 3 maanden pas weer geven.

Donderdag


Op donderdag kreeg ik een leuk perspakket en tevens ook mijn allereerste. Ik kreeg enkele producten van Yves Rocher toegestuurd. Waaronder 4 producten van de haar lijn voor droog haar, 2 lipsticks, mascara en 3 nagellakjes. Ik ga hiervan alles testen en van alles komt een review online in verloop van tijd.

Dit was het belangrijkste wat er op donderdag gebeurde.

Vrijdag


Op vrijdag kreeg ik de uitslag van mijn examens. Ik ben geslaagd in mijn examens wat dus wilt zeggen dat ik afgestudeerd ben. Ik heb mijn master diploma handelswetenschappen gehaald en ik ben hier heel blij mee.

We hebben dit vrijdag avond gevierd door uit te gaan eten met de familie. Ik had tortellini carbonada, het klonk lekker op de kaart. Maar in het echt viel dit toch tegen, ik proefde bijna uitsluitend room en niets van kruiding. Jammer maar desondanks een geslaagde avond.

ZaterdagIk ben de afgelopen tijd geobsedeerd door bovenstaande spelletjes. Je ziet neko atsume en world chef. Ik heb zaterdag de hele dag cheats opgezocht om rare katten te vinden. Ik heb al redelijk veel katten gezien maar ik moet er nog een paar vinden. Na het opzoeken van de cheats heb ik meerdere katten gevonden maar nu moet ik er nog 3 vinden. En daarna wil ik alle mementos vinden en dan heb ik het spel uitgespeeld. 

Het ander spel is een spel waarbij je je eigen restaurant hebt en je dan moet koken en je klanten moet bedienen. Het is een heel leuk verslavend spel. 

Zondag

Zondag is echt mijn rustdag geworden. Ik heb youtube video's bekeken en daarnaast nog wat afleveringen van CSI: Las vegas en ten slotte nog de film Sinbad - The legend of the seven seas.

Wat hebben jullie afgelopen week allemaal gedaan?

Rosalie
X

You Might Also Like

2 reacties

  1. Proficiat met je examens en het behalen van je diploma! En wat een leuk perspakket heb je ontvangen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Ja, ik ben super blij met het pakket zeker omdat het toch een van mijn favoriete merken is

      Verwijderen

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me