MLIP #6 sollicitatie gesprekken

16:08:00


Er is weer een week voorbij Deze week is er niet veel gebeurd buiten solliciteren en sollicitatie gesprekken. En ik heb ook niet veel foto's genomen maar toch komt er een MLIP.


Maandag Mijn ouders zijn zaterdag de zesde februari naar schotland gegaan dus ik heb 4 dagen het huis bijna voor mij alleen gehad. Enkel mijn broer was thuis maar hij moest bijna dagelijks naar school. Dus FREEDOM :) !

Ik heb ervan genoten door maandag vooral relaxed bezig te zijn met solliciteren, bloggen, series kijken, ... . Ik kijk tegenwoordig CSI: Las Vegas, dit is de originele misdaad serie. De eerste waardoor alle spinoffs en andere varianten zoals NCIS ontstaan zijn.

Ook heb ik maandag online testen afgelegd voor een uitzendbureau waar ik dinsdag langs moest gaan.

Dinsdag

Dinsdag ben ik naar een uitzendbureau gegaan, hiervoor had ik maandag al testen afgelegd. Ook op dinsdag moest ik nog andere testen afleggen. Allen waren redelijk goed gemaakt en het uitzendbureau gaat mij voorstellen aan diverse bedrijven van hun.

Dit heeft toch een paar uren geduurd en nadien heb ik niet veel van belang gedaan.

Woensdag


Op woensdag ontving ik een pakketje van Vichy. Ik kreeg een normaderm hyaluspot. Een tijdje geleden werd ik gemaild of ik dit product wou proberen en er nadien een review van wou schrijven. Ik heb het product even opgezocht en wou het graag testen, dus heb ik het opgestuurd gekregen. Even een kleine disclaimer: ondanks dat ik dit ontvangen heb ga ik 100% eerlijk zijn in mijn review! 

Dit was een nieuwe stap in mijn blogcarrière, het was het eerste bedrijf dat mij contacteerde voor een samenwerking! Toch wel een mijlpaal.   

Donderdag

Op donderdag heb ik een ander sollicitatie gesprek gehad. Dit was de eerste bij een bedrijf (en niet bij een uitzendbureau), hier heb ik een fijn gesprek gehad en een kleine test afgelegd. Het gesprek ging goed maar jammer genoeg zochten ze iemand voor front office terwijl mijn capaciteiten beter van pas komen in het back office (bleek uit de test). Dus er is mij aangeraden om een spontane sollicitatie te doen bij het hoofdkantoor voor een functie bij een back office.

Op donderdag kwamen mijn ouders ook terug van hun vakantie en hebben we de rest van de dag gebabbeld over wat ze allemaal daar gedaan hebben.

Vrijdag

Op vrijdag heb ik weer gesolliciteerd en meerdere telefonische contacten gelegd. Met als resultaat dat ik volgende week al 2 gesprekken heb.


Zaterdag


Op zaterdag voormiddag heb ik mijn laptop uit elkaar gehaald om hem schoon te maken. Mijn laptop wordt de laatste tijd heel erg snel warm dus ik even kijken of er niet te veel stof in zat. Ik heb een deel kunnen openmaken maar het grootste stuk kreeg ik niet open. Ik heb hem dus maar gedeeltelijk kunnen schoonmaken.

Namiddag is mijn zus lang gekomen en hebben we heel lang zitten babbelen. Doordat mijn zus niet zo lang geleden is verhuisd babbelen we veel minder maar op zaterdag is dit grotendeels terug ingehaald.

Zondag


Op zondag heb ik een no mirror challenge gefilmd en heb ik een andere film voor dinsdag aan het editen geweest. Ik wou de no mirror challenge ook al editen maar bleek dat hij niet goed gefocusd was, ik ga kijken of de video nog bruikbaar is anders herfilm ik hem volgende week.


En dit was mijn week. Zoals aangekondigd in het begin heel weinig foto's. Ik vergeet dit gewoon te doen, soms ben ik te druk bezig dat ik er gewoon niet aandenk. Maar volgende week zal ik er probren aan te denken!

Op de planning voor volgende week staat al 2 sollicitatie gesprekken met bedrijven, daarnaast wil ik langs gaan bij de mac store voor eindelijk mijn lipsticks te kopen (zie MLIP #4) want ze zijn vrijdag weer geleverd. En woensdag heb ik een samenkomst voor mijn leraren opleiding.

Wat heb jij afgelopen week allemaal gedaan?


Rosalie
X

You Might Also Like

0 reacties

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me