MLIP: solliciteren en overgaan naar maandelijks overzicht

06:00:00


Er is weer een week voorbij en ook deze week stond weer in het teken van solliciteren. En ook ontving ik een paar producten die ik gewonnen had bij een winactie. 

Maandag

Op maandag heb ik de hele dag gesolliciteerd. Ik heb mij bij andere uitzendbureaus ingeschreven zodat nog meer bedrijven mij helpen bij het zoeken van een job. 

Op maandag heb ik ook mijn laptop adapter die al een tijdje kapot is binnengebracht zodat deze vervangen kan worden. Ken je dat als je oortjes bijna kapot zijn dat je ze in een bepaalde vorm moet houden zodat ze werken? Wel dat had ik nu ook met mijn adapter en deze had ik pas in augustus gekocht omdat mijn vorige stuk was gegaan. De website waar ik deze gekocht had bied 3 jaar garantie aan dus ik heb meteen gemaild of deze vervangen kon worden. En dat kon dus ik heb hem meteen op de post gedaan zodat deze vervangen kan worden.

Dinsdag

Vorige week maandag ben ik bij een bedrijf langs geweest en ik mocht voor een volgend gesprek langskomen. Dit gesprek vond plaatst op dinsdag en verliep goed. De functie was wel totaal niet hetzelfde als wat verteld werd de vorige keer dus dit was wel teleurstellend. 


Dinsdag heb ik ook nog testen afgelegd voor een gesprek dat woensdag plaats vond. Het waren 3 testen en deze namen nogal wat tijd in beslag. Aangezien ik geen laptop adapter meer had is mijn batterij vrij snel plat gegaan en ik heb de rest van de dag gelezen. 

Ik zit trouwens met een dilemma waarbij jullie mij misschien mee kunnen helpen. Ik heb een tijdje geleden dit boek samen met nog een ander blog boek gehaald om te lezen en eventueel te reviewen. Dit boek vind ik goed en wil ik graag reviewen maar het ander vind ik niet goed. Review ik deze ook of laat ik dit gewoon? Ik wil liefs enkel artikelen maken over producten die goed zijn maar daar valt dit boek niet onder. Dus wat denken jullie reviewen of niet? 

Woensdag 


Op woensdag had ik een gesprek bij randstad. Ik had maandag gesolliciteerd op een van hun vacatures en ik mocht langskomen voor een gesprek. In de gesprek bespraken we de job, de resultaten van mijn testen en ook wat voor job ik zou willen. Dit gesprek was super aangenaam, ik was meer dan een uur aan het babbelen en het was een goed gesprek. 

De rest van deze dag heb ik nog wat gelezen bij gebrek van een laptop. Ik miste mijn laptop echt. 

DonderdagIk had onlangs meegedaan met een wedstrijd en ik had gewonnen! Het was een wedstrijd van metolijf.nl en ik kreeg wat producten van hun. Ik kreeg een toilettas met producten van de olijf en argan olie collectie. Ik heb de shampoo, conditioner, bodylotion en showergel. Dit setje kan je trouwens gewoon kopen op hun site. 


Op donderdag is ook een van onze schapen bevallen, ze heeft 2 lammetjes gekregen. Ze zijn zo klein en schattig! Dit is de eerste van onze schapen (we hebben er 4) die bevallen is, dit is ook de enigste waarvan we zeker waren dat ze zwanger was. Dus er kunnen er nog bijkomen maar zeker is dit niet.

Ook donderdag had ik een gesprek met een uitzendbureau. Het was mijn eerste gesprek met dit bedrijf dus ik moest allerlei testen afleggen en ook per mail kreeg ik testen doorgestuurd die ik moest invullen.
We hebben gebabbeld over de vacature waarvoor ik gesolliciteerd had. Ook dit gesprek duurde even en zeker door de testen die ik afgelegd heb.

Vrijdag


Op vrijdag heb ik lekker niets gedaan! Ik had donderdag en dit vrijwel tot zondag een echt dipje. Het weer was slecht, mijn lippen en huid reageren slecht op het koude weer en ik had geen zin om iets te doen. Dus ik opteerde om gewoon wat te relaxen en de hobbit te kijken. Ik had vorige week de extended versie van de Lord Of The Rings te kijken en ik was benieuwd of er ook van de hobbit een verlengde versie bestond. En deze bestaat en ik heb deze vrijdag en zaterdag gekeken.

Ik heb dit gekeken op mijn laptop want ik mijn papa had nog een extra laptop adapter liggen en deze werkte op mijn laptop! Dus ik heb mijn laptop terug :).

Zaterdag

Op zaterdag was het weer goed, het zonnetje scheen maar het was wel koud. Ik heb dan besloten om lekker binnen te blijven en de hobbit af te kijken.

ZondagOp zondag was het weer ook goed en dit keer heb ik er goed gebruik van gemaakt. Ik heb foto's gemaakt van veel verschillende producten waaronder deze dermalex bodylotion. Deze heb ik al een tijdje en ben ik nu aan het testen voor een review.

En dit was mijn week! Ik heb niet veel gedaan deze week buiten solliciteren dit is waarschijnlijk saai om te zien. Ik ben er aan het denken om de My life in pictures te vervangen door een artikel over de hoogte punten van de afgelopen maand. Wat denken jullie hiervan?

Rosalie
X

You Might Also Like

1 reacties

  1. Veel succes met je sollicitatie gesprekken! Oh, ben benieuwd naar die argan olie, ik zou enkel over het ene positieve boek schrijven

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me