Wat zit er in mijn make-up tasje

06:00:00


Ik wil jullie vandaag mijn make-up zien die in mijn make-up tasje zit. De laatste tijd doe ik mijn make-up thuis op mijn bureau maar als ik 's ochtens vroeg ergens naar toe moet met de trein dan pak ik mijn make-up mee om het op de trein te doen.
Zo kan ik langer blijven slapen en spendeer ik mijn trein tijd optimaal.  Ik moest onlangs ergens met de trein naar toe en nam toen mijn make-up tasje mee. En vandaag laat ik jullie zien wat er in zit.


Dit zijn alle gezicht dingen die ik mee neem. Je ziet mijn favoriete foundation essence soft touch matte mouse in 01 matt sand. Links zie je een transparant poeder van gosh. Ik heb deze standaard in mijn tas zitten als ik ergens moet zijn, zo kan ik even bij poederen als het nodig is. En rechts zie je de etos bronzing powder, deze gebruik ik om te shapen.Ook neem ik altijd een kwast mee, dit is mijn stippling brush van real technique. Ik gebruik deze voor mijn foundation. Vroeger gebruikte op de trein gewoon mijn handen maar dat zag er niet zo mooi uit als met een kwast.


Ik neem ook altijd 2 lipsticks mee, dit zijn toevallig 2 van essence. Links zie je 05 cool nude en rechts 13 love me. Ik neem altijd een nude kleur en een fellere kleur mee, zo kan ik dan mijn kiezen wat ik die dag wil opdoen.


Dit is de rest van mijn spullen. Je ziet catrice wenkbrauw poeder onderin zit er een kwastje waarmee je het kan aanbrengen. Daarlangs zie je collection 2000 concealer, de beste concealer die ik  heb. Daarlangs zie je Catrice made to stay inside eye highlighter pen. En als laatste first flirt mascara van manhattan.


En dit is mijn tasje waarin de spulletjes zitten. Dit tasje is net groot genoeg voor alle spullen en heeft een handige spiegel aan de binnenkant.

Dit was alles wat er in mijn make-up tasje zit.

Wat zit er in jouw tasje?

Rosalie
X

You Might Also Like

2 reacties

  1. Mooie foto's! Vooral de eerste vind ik heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Ik ben er steeds meer tijd in het steken om mooie foto's te maken dus super leuk dat het ook opvalt!

      Verwijderen

Laat hier je reactie achter! Ik hoor graag wat je van het artikel vindt

contacteer mij!

Naam

E-mail *

Bericht *

About Me